• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANIIfixed gear/single speed
    PROKY
    PROKY --- ---
    CHOBOT: mas dotazenej pastorek na fest, bo jestli ne tak ta vule muze bejt tam. jinak ho napni , presne jak rika salo : kliky se musej tocit, ale nesmi tam bejt mega provesenej
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    SALO: tak to právě není, jen při "brždění," nebo jak se tomu u fixky říká, cítím, že to při tom šlápnutí zpět má maličkou vůli.
    Ale vem to čert, trošku to dotáhnu a uvidim.
    SALO
    SALO --- ---
    CHOBOT: retaz ti nesmie viditelne previsat, ani byt volna natolko, ze je tam sebamensia sanca, ze ti zoskoci z prevodniku.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Hm, tak teď tedy nevim - dotáhnout dle Sala, nebo nechat trošku povolený dle Marasana?
    SALO
    SALO --- ---
    CHOBOT: jednoduche pravidlo: retaz napnut ako to ide ale aby sa ti stale volne tocili kluky, ked za ne zaberies s kolesom vo vzduchu,
    nesmie sa ti to cele zastavit po 1/2 otacke kolesa. "volny retez, holy nestesti!"
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    MARASAN: nn, řetěz je novej, je to fakt maličká vůle daná pozicí zadní osy v patkách. Asi tedy jak říkáš, bude to záměr.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    CHOBOT: pokud mas natazenej retez, tak vymenit. retez ovsem nenapinat na max, malilinka vule je lepsi kvuli zivotnosti treba stredovky. muj nazor.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Zkusím tu jeden dotaz: menší vůle na řetězu nevadí, nebo raději co nejdřív natáhnout?
    Díky
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KEPASO: jj taky jsem byl... vyrazovaci zavod vyborny... je to jiny mazec kdyz to clovek vidi z par metru nazivo...

KEPASO
    KEPASO --- ---
    MAESTRO_007: byl jsem se podivat. poprve, co jsem videl zavody na draze. nekdy to bylo az hruzostrasny :).

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    dneska a zitra na draze v Prostejove.... zavod nejvyssi kategorie UCI na venkovni draze...

Grand Prix Prostějov - Memoriál Otmara Malečka - Domů
    http://www.otmarmalecek.cz/cz/
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    Otazka do publika, potrebuju obnovit prevodnik a pastorky, vyjma gebhardta je jeste nekdo jinej v CR kde bych je mohl koupit? Potrebuju 3/32" (130 BCD).
    TOMBSTONE
    TOMBSTONE --- ---
    KCHARI: kdyz si nebudes vymejslet kokotiny, tak se do 14 nejspis i vejdes...
    (ja se vesel, ikdyz uz je to par let zpatky)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    WILD_A: no zatim jen patram. vylet do Nemecka zni dobre :)) tedka si to musim propocitat, protoze nakonec to svareni na zakazku nevypada, ze by bylo az zas tak moc drahy...
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    KCHARI: Jeste muzes zkusit dovoz z nemecka. Nevim co mas vyhlidnuto, jestli vubec neco, alevnemecku se da uz vybirat a muzes si tam udelat vylet a z5 dojet na kole :)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    TOMBSTONE: to me taky uz napadlo, ale to bych se asi do tyhle castky nevlezl....
    TOMBSTONE
    TOMBSTONE --- ---
    KCHARI: nech si udelat na miru...ramaru v CR je...
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    hoj. koukám ted po novym stroji do mesta a nabidka v CR mi prijde dost bidna. shanim fixed gear s ramem 62cm, cena okolo 14k. u nas se mi (aspon na netu) nepovedlo nic najit. hlavni problem je ta velikost :) nejaky tipy kam zajit nebo jsem odkazan na dovoz z Anglie?
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    vracim se zpet k akci, ktera probehla pred cca 14 dny - trebesinska tymova ctyrhodinovka.
    8 tymu / 25 jezdcu / nejlepsi vykon 470 kol = 156,6 km = 38.5 km/h
    foto: michal urna

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam