STILL_PRIMITIVE:
se strženym závitem nic neuděláš asi. Pokud by byl málo strženej a trochu držel tak by stálo za to zkusit prolepit pastorek epoxidem a přilepit ho na závit na pevno a stáhnout to lockringem, ale při těch ránách, který to dostává bych o trvanlivosti pochyboval.
Jezdim po městě Miche Primato a zatím spokojenost, většine lidí tenhle náboj drží, ale znám i lidí, který už ho strhli. Když máš ale pevně upevněnej lockring a nedáš možnost pastroku se hejbat (popřípadě tenhle problém když to málo utáhneš hned rozpoznáš) tak se podle mě nemůže nic stát.
Jediný trvalý řešení je ale pastorek bez lockringu, kterej je přišroubovanej k nábě. Některý lidi takhle přestavujou náboje z MTB (používaj se díry pro diskovou brzdu) ale to mi příjde jako neelegatní prasárna, protože je to těžký a ty imbusy taky nevydrží věčně viz:
http://tsunamikeirin.tumblr.com/post/12804428814/sakura-keirin-iso-disc-cog-on-shimano-deore-hub
Jeden známej kdysi někde koupil náboj kterej se jmenuje Charge Shaker a to mi přišlo jako nejelegatnější řešení, pastorek je přišroubovanej, ale navíc je ještě nasazenej pevně na těle náby. Je to nějaká čína, ale i tak to bylo docela drahý (cca 3k za náboj), ale máš po starostech