• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANIIfixed gear/single speed

    "Nechci se udřít k smrti ale zase chci nakládat tramvajím/autům a debílkům na horskejch kolech.."
    rozbalit záhlaví
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    MARASAN: ok, dík moc. já brzdu vzadu tak jako tak už mám, navíc nejsem na torpédo zvyklej, takže zkusím tu volnoběžku a když to bude blbý, tak holt přepletu...
    díky
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    AHASVER: spis bych doporucil s torpedem; jednak si usetris bowden dozadu a kdovijakou brzdu a hlavne (nejen ja) mam pocit, ze spolehliveji radi. Ale muze to byt jen pocit.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    "traffic", "hub", "flame"... se to tady nejak huste rozjizdi.

    psal jsem pred tim, pisu znova... ~7 let na nejlevnejsim weinmann-kole co jsem tehda na ebay sehnal, 5 let brakeless. a vydrzelo by vic, kdyby pres to neprejelo auto. naboje formula, nebyl problem. hlavne se neposrat.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    MARASAN: v zásadě tohle asi stačí - předpokládám, že na styl řazení si člověk zvykne (beru volnoběžnou verzi, ale i tak je to kilo:-/)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    AHASVER: jasne, co bys chtel vedet? je tezkej, hlavne verze s torpedem. kazdopadne dva prevody a v brne jezdim(e) uplne luxusne.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    hola, vím, že to sem nepatří, ale i tak se zeptám
    nemáte někdo prosím zkušenost s kick shift nábojem od sturmey archer?
    Specifikace Sturmey-Archer 2r.Kick-shift - Heureka.cz
    http://naboje.heureka.cz/sturmey-archer-2r-kick-shift/specifikace/#section
    díky
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    s tou brzdou je to imho tak, ze zadnim kolem proste zastavit rozumne nejde, treba na mokru. parkrat sem se zraqil a neslo jinak, proste s brzdou.
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    KREKRX: jo jo.. mas pravdu, věčně si tydle 2 firmy pletu, je to - suntour superbe pro.
    KREKRX
    KREKRX --- ---
    STILL_PRIMITIVE: myslis opravdu sunrace?!!! Od nich sem mel kazetu na silnici a nechci uz nic od nich :).Nemyslels suntour ti delali nake veci fixie ale s dura ace a miche mas pravdu
    KREKRX
    KREKRX --- ---
    Ja jezdim 3roky novatec nabu fixie stala kolem 8kil v te dobe, nejlevnejsi pastorek a jezdim tucny punk i pres zimu ve srackach a nic se ji nestalo teda az ted no musim preloziskovat skidovat skiduju a urvat se mi to nepodarilo, a tuhle nabu jezdi vseci od nas skor jo a brzdu mam predni nejsu prece debil nebo hipsta ze sanfranciska :D
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    MARASAN: to třeba já vyloženě nechci, takže chci hub na kterej se můžu spolehnout...ale chápu že pokud někdo jezdí na např. na favoritim rámu a s brzdama tak je mu jedno na čem.. ono asi taky záleží dost na tom kde s tim člověk jezdí a jak... nechci tu rozjíždět flame, jen za sebe nemůžu doporučit co jsem psal .)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    STILL_PRIMITIVE: ja treba jezdim s brzdou.
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    MARASAN: já s těmadle levnějšíme hubama nemám dobrou zkušenost a znám i pár dalších lidí, osobně bych do toho už nešel, jestli někomu fungujou přeju mu to, osobně si myslím že pokud to někdo "myslí vážně" tak miche, duraace nebo sunrace co jsem psal se vyplatí... přecijen může jít o život. Představa že rozjetej v trafficu nezastavim je dost děsivá...
    PULP121
    PULP121 --- ---
    STILL_PRIMITIVE: tohle je pro kamaráda, kterej do toho moc dát nechce. takže je to trošku těžší.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    STILL_PRIMITIVE: proc ne S-A ? ja jich odbavil docela dost a vsechny furt jezdi. Stejnetak jejich kickshifty. Naopak osmirychlostni je totalni sheiss a navic je drazsi nez nexus, kterej mi prijde supr.
    PROKY
    PROKY --- ---
    STILL_PRIMITIVE: Sturmy sou v pohode pomer cena vykon staci, musis dotahnout poradne lockring a dat tam podlozku pod pastorek a tradaáááá
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    PULP121: cyklovrakovistě a internety... spíš se zamysli kolik do toho chceš dát a na jak dlouhou (životnost) to má bejt, jinak to urveš jako já a jiní co si koupily "levnou" nábu... rozhodně za sebe nedoporučuju sturmey-archer nebo system-ex ... na netu za dobrej peníz se daj sehnat dura-ace nebo kámoš jezdí zběsile už roky na superbe pro od suntour... diskuzi o hubech se urval o pár postů níž... teď čekám až bude custom za cca měsíc... tak dám pak vědět...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MARASAN: sorry, zadni
    Sturmey-Archer Z Flip-Flop HBT30 od 603 Kč - Heureka.cz
    http://naboje.heureka.cz/sturmey-archer-z-flip-flop-hbt30/
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PULP121: a co shanis? sturmey-archer nechces?
    Sturmey Archer HBT30 od 572 Kč - Heureka.cz
    http://naboje.heureka.cz/sturmey-archer-hbt30/
    PULP121
    PULP121 --- ---
    No jo. Asi ne. Každopádně nevim kde sehnat tu nábu. Bud to je miche za dva tácy nebo nevim. Nějaké tipy kromě bajkazylu?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PULP121: torpedovy naboje myslim delavali ve dvou velikostech, nesahnul's po tom uzsim, treba z bmx 20 ? ale to co vidim, nema smysl resit, pokud nebudes mit kolo se zamyslenym nabojem, takhle z fotek, na kterejch uz ani nic neplati, nikdo nic nevyresi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam