• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    M0R
    M0R --- ---
    ja pouzivam 5 :)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    DREDIK: osobne bych to nevyuzil asi - ikdyz pouzival jsem nejdriv 6, pak 7, ted 8..) ale prijde mi to na hrane v tom smyslu, abych byl schopnej se tem vsem 8 opravdu venovat a vyuzit je.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    LEMUR: lepe je mit vice :)))
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    LEMUR: lepe je mit vice :)))
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    jakoze vam nestaci na hrani plus minus osm kanalu?
    M0R
    M0R --- ---
    QBASS: no vlastne by to bylo o ty uriznuty okraje vetsi, protoze je to proste spojeny 40 a 20, ale zas by to bylo skladnejsi
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    QBASS: Tak presne o tomhle premejslim uz dlouho,myslim ze mi taky 20ka pribude.) seroubovat to asi nebude takovej problem ale taky myslim ze je lepsi pro prepravu mit to zvlast, ale vypada to pekne.)
    QBASS
    QBASS --- ---
    DREDIK: ja teda neumim nemecky, ale nebylo by lepsi si proste det vedle 40ky apc20 a nebylo by to tak velky aspon, ne? nebo to ma naky podstatny vyhody? mam apc40 a premyslim i o 20 :)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    presne tohle celou dobu potrebuju

YouTube - Akai APC 80 - DIY Controller by Controlled Demolition Review Test Testbericht
    http://www.youtube.com/watch?v=7Dt37HBERIs
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    RAPIDJO: taky reseni:))
    jinak to co pises MUNAKIMU je v midi settings a jmenuje se to takeover mode a musi bejt nastaveni na pickup aby to fungovalo jak pises, nicmene to podle me nebude po cem patral
    SCHADE: presne jak pise RAPIDJO
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    BABB: hele ja mne se to po 3/4 roce a nescetne nocich stravenejch na vselijakejch diskuznich a support forech taky nepovedlo uplne poladit...

posledni vec, co jsem nezkusil, je nainstalovat XPcka a zkusit to cely znova... a lip.

uz mam zalohovany skoro vsechny data ted po vikendu, takze behem tejdne na to vlitnu. neocekavam uz od toho ale nic..

:|
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    SCHADE: ale to natvrdo namapuješ šavli jen na první stopu pokud posuneš ovladací obdelník tak se ti bude posouvat jen ta jedna stopa. To bude asik výhodné pokud jich nemáš víc jak 8. A na každý nový projekt to musíš namapovat znova.
    SCHADE
    SCHADE --- ---
    MONKEYFIGHTER: ja teda kdyz kliknu na midi a chci namapovat dejme tomu savli na track volume tak se mi vlevo objevi tabulka midi mappings s tim prislusnym parametrem a jde u nej nastavit min max rozsah. Tedy jako max si dam Odb a je to. Nerek bych ze je kvuli tomu nutny programovat skript.
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    MONKEYFIGHTER: Nalep si tam dorazy :D
    MUNAKI: myslím tam je možnost volby někde že když přeskočíš se červeným obdelníkem zobrazující plochu apc, někam posuneš faderem a vrátíš se zpět že dokud ti fader nenajede na tu poloho z které obdelnéík opouštěl tak se nehne.
    Tedy dejme tomu posuneš na půlku první stopu pote se přesuneš třeba na desátou tam zase posuneš faderem někam , vrátíš se na první a dokud fader nedosáhne te poloviny z první stopy, nereaguje. někde v nastavení midi přesně si to nepamatuju
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LEVOS_BOB: jako python nedavam vubec, ale programuju a co sem koukal prave na ty tutorialy tak to nevypada slozite...mrknu na to, kdyztak to sem pak nahodim...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MONKEYFIGHTER: cece ma tam fakt dobre udelany ty tutorialy, jestli trosku davas skriptovani jdi do toho, myslim ze hodne lidi by to ocenilo
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LEVOS_BOB: nj v bome nebo nekde by to prelozit slo, fadery posilaj cc, no asi mrknu na ten apc framework bude s tim vice srani ale asi se to bude do budoucna hodit
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LEVOS_BOB: MIDI remote script se to menuje....koukam v zahlavi jak nekdo udelal to APC64-40 tak by mel bejt i schopnej upravit ten script pro ty fadery.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MONKEYFIGHTER: existuje k apccku nakej editor kde bys nastavil rozsah zavle 1-100 misto 1-127??? Potom by to slo. Bez takovyho editoru to asi nepude, ani midi preklad pomoci Bome nebude fungovat. Nebo mozna jo...zalezi jaky midi zpravy ty fadery posilaj do abletonu - CC?? Nebo prepsat takovy ty konfiguracni fajly pro APC control surface uvnitr abletonu ale to si netroufam a nevim kdo to umi...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LEVOS_BOB: mno kdyz jsem se savli APC nahore abych byl na kanale v abletonu na 0 db(cemuz teda asi bude odpovidat i savle v softu tzn nebude na maximu, to asi nicemu nevadi)

MUNAKI: proc bys je premapovaval na vira?mas audiostopu kde mas jako vstup virus a savli na ty stope ovladas hlasitost vira a je to normalne namapovany tzn ne natvrdo...akorat je napicu ze mas na jiny stope midi a na jiny audio...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam