• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    YSTR
    YSTR --- ---
    TROX23: ty bocnice sou z v gramech, spis ma kazda 3cm na sirku....
    TROX23
    TROX23 --- ---
    YSTR: a o kolik je to lehci po fejsliftu ,)
    M0R
    M0R --- ---
    PIFKO: jo, zrovna sem koukal na nakou diskuzi o tom
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    PIFKO: Misto DPH maji sales tax, coz je obdoba DPH, ale je obvykle nizsi a na ebay v 99% pripadu jsou ceny uz s ni..
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    M0R: V Americe DPH neni, ta cena na ebay je konecna+posta do cech. I kdyz tam neda fakturu, tak ji po tobe budou chtit na celnici. Tzn, jedine, ze bys ji nejak zfalsoval a napsal tam ,ze to stalo 25 dolaru.. pak to projde.. :)
    M0R
    M0R --- ---
    zrovna sem koukal na tadyto
    Clo a DPH při dovozu zboží z USA, průběh celního řízení v ČR | Cz-Ebay.cz
    http://www.cz-ebay.cz/celnice-dhl-usps.htm
    SLIK
    SLIK --- ---
    M0R: fakt nevim, zkus vyguglovat neco na tohle tema, ale je logicky, ze bez faktury ti to bez dane neposle....
    M0R
    M0R --- ---
    SLIK: takze to se z toho vlastne zaplati DPH dvakrat?
    SLIK
    SLIK --- ---
    M0R: musis se s typkem domluvit, aby ti dovnitr nedal fakturu a poslal to jako darek, pak by to mohlo projit, ale asi by bylo dobry, aby to typek pojistil proti ztrate, aby to neslo jako normalni balik, to neco stoji.... kdyz ti tam da fakturu, zaplatis urcite DPH a CLO nevim, to je asi podle vyse ceny a druhu zbozi...
    M0R
    M0R --- ---
    SLIK: no jasne, ale zas neznam celni podminky a jak je to s DPH a tak
    SLIK
    SLIK --- ---
    M0R: ze se ptas :) je to od top selera a je to novy zbozi, to je nakej klasickej prodejce
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    M0R: no ja bral takhle apc40 a v pohode, ale proclili mi ji ackoliv sme se snazili udelat vsechno proto aby ne, furt me to ale vyslo na cca 7500,- v dobe kdy tu este stala nekde 12...

nicmene prej ted tohle neresej celnici ale posta a je to nehoraznej vomrd na dlouho, ted sem shanel 20ku a na usa sem se radsi vykaslal
    M0R
    M0R --- ---
    zdar, myslite ze muzu s klidnym srdcem nakupovat luanchpad pres ebay? mam na mysli konkretne tuhle nabidku
    Novation Launchpad Launch Pad Controller Ableton Live | eBay
    http://cgi.ebay.com/Novation-Launchpad-Launch-Pad-Controller-Ableton-Live-/390314978484?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ae095ecb4
    TROX23
    TROX23 --- ---
    me ho to nebere ze mam nakou spatnou verzi bo co jakoze nekompletni
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    TROX23: vyzkoušej oba uvidíš dle vlastního pocitu :D
    TROX23
    TROX23 --- ---
    jen tak btw kam mam nainstalovat ten seqencer normalne jako plug iny nebo to je burt??
    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    RAPIDJO: Ja prave ten step sequencer pouzivam v kombinaci s drum rackem (ktery pouzivam na bici, impulse se me nejak nelibi) a tam je defaultne (pokud neodscrollujes jinam) ten prvni pad (vlevo dole smerem doprava nahoru) c3,cis3,d3 atd...takze s timto prave problem nemam pac to sedi presne - rekl bych ze ten step sequencer z toho remote scriptu je prave delany na praci s drum rackem.
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    LANMANCZ: Tak jsem to porovnával a zjistil jsem toto. Step sekvencer od max se mi zdá přehlednější nebo spíše jednodušší. Nenabízí tolik možností jak remotescript ale zdá se mi prostě intuitivnější to ovládání. Hlavní výhodou kterou jsem postřehl je že pokud si chceš prodloužit klip o dejme tomu 2 takty nakopíruje ti dva předchozí automaticky dále a pak stačí jen přehodit pár úderů a šup máš tam přechod. Naproti tomu absence té citlivosti je dosti limitující (alespoň pro mě). Remote script je ale super po seznámení s ním se mi to fakt líbí. Ale když člověk nemá předem připravený samply na c cis d dis... tak se v tom dá rychlo stratit (musí se posouvat gridem nahorů dolů). Tohle by právě chtělo tak nějak u obou spojit :). Každopádně remote script je hodně cool a nemá smysl přecházet na něco jiného.
    ARDNOX23
    ARDNOX23 --- ---
    BABB:
    zkus tohle nevim jestli to facha mam apc40
    http://hanzoffsystems.tech.officelive.com/APC20a.rar
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam