• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    QBASS: ja mam sice 20 a 40 ale rozdil v tom imho moc nebude, co potrebujes?.]
    QBASS
    QBASS --- ---
    má někdo zkušenost se dvouma apc 40 na jednom abletonu? diky
    MECADO
    MECADO --- ---
    REFALLENONE: tak to je moc :D
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    raději ne
    MECADO
    MECADO --- ---
    MONKEYFIGHTER: Diskuse se tyka APC40 a Launchpadu... Ja mam APC20, tak se pouze tazi, zda-li se muzu pripadne zucastnit...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    MECADO: co te zajima? nebo moc nechapu smysl postu
    MECADO
    MECADO --- ---
    A co APC20? :/
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    Hele!

Launchpad Mini | NovationMusic.com
    http://global.novationmusic.com/launchpad-mini
    POMOLOG
    POMOLOG --- ---
    Framework: APC 64-40: klucí, jak to rozeběhnu, sice se to nacte, ale neobzivne
    GORILS
    GORILS --- ---
    HOUMRT: Hele prosimte jak si vyresil ten problem o kterym si psal??? me se den na to zaclo dit neco hodne podobnyho ... akorat pokazdy na jinym kanalu...
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    GORILS: nebylo to softem...ale hardwerem...uz je to cajk..
    Ten tvuj dotaz na massive sem nepatri...na to je jiny auditko...;) ale neexistuje stabilni verze...cracklou stahnes vsude mozne, hledej..;) jen po case budes muset vymazat nejaky ty "knihovny" ci vo co tam de...a doporucuju do toho nestrkat zadny presety...a kdyz jo tak do koupenyho...kup si KONTAKT 8 např. ;)
    GORILS
    GORILS --- ---
    Ja mam zvlastni dotaz ... poslete mi prosim nekdo odkaz nebo aspon poradte kde stahnu crack na massive nebo nakou cracklou verzi ...
    predem dik
    GORILS
    GORILS --- ---
    HOUMRT: Moc mne nenapada cim by to mohlo bejt ale sel bych na to min drasticky ... nemuze to bejt spis naka blbost v softu nez hned pajet fadery z desky ..... zkus si to spis rucne premapovat na neco jinyho tim poznas jestli je to vazne v apc nakym blbym kontaktem ... namapuj si ten fader na cokoli jinyho a aspon to budes vedet na sto...
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    Zdravim, a prosim vas o radu...blbne mi 3ti a mastrovej fejdr na apc 40 a to tak ze kdyz mam danej master nahoru na 0db tak se mi sam od sebe zacne stahovat na polovicku a to sem vsechno mapovani vymazal a zkusil to namapovat znova...return to defalut zabralo ale jen nez sem se fejdru znova dotknul...:/
    Myslim ze v abletonu to nebude...protoze kdyz prejizdim po sloupcich takvzdy je prblem s fejdrem cislo 3 a mastrem..
    Takze apc mam rozdelany..koukam na tu zakladni desku na fejdry ale neni tam nic moc videt...poradil by nekdo co s tim..jestli tam neni blbej kontakt? Jo ty "kolejnice" z ty desky sundat nejdou...
    UZEL
    UZEL --- ---
    LANMANCZ: tak mi nakonec bylo doporuceno pouzivat audio efekt utility a proste si to stahnout na kazdym kanalu o tech 6db dolu
    GORILS
    GORILS --- ---
    Kde se prosim nastavuje zpozdeni pro apc?? ... nekde sem to asi prenastavil a ma to tak velky zpozdeni ze se na to neda vubec poradne hrat ... tak to nemuzu najit ....
    KAZMON
    KAZMON --- ---
    zdar, mam dotaz poridil sem si k abletonu 8.1.1 lanuchpad a kdyz sem nastavil preference tak se mi nejak rozhodily knihovny a hazi to file is probably broken vite nekdo pls co s tim reinstal ani repair library nepomohlo
    TMH
    TMH --- ---
    GORILS: zkus mít celkovej master tak na -2db aby ti to nelítalo moc vysoko, dej si pozor na hlasitosti používanejch efektů a taky je dobrý mít seříznutý ty nejnižší frekvence tak na 40hz....no a stěma kabelama je to jak píšeš, podle toho jestli budeš chtít hrát před stěnou, to by pro tebe znamenalo cca. 25m xlr kabelů se studiovim mixem a DI boxem. Pokud budeš hrát vedle dj tak ti budou stačit klasicky cinche...
    GORILS
    GORILS --- ---
    Ja spis veci co se tykaj zapojeni .... neco sem cetl o symetrickym a nesymetrickym zapojeni ... na vetsi dylce kabelu bych uz to mel poresit .... co se taka softu tak to mam vice mene pochystany...

HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    GORILS: tak si tam dej limitery a nech si stazenou zvukovku a pomalu pridavej, jinak to chce mit vychytanou hlasitost vsech zvuku aby ti nejakej nelital moc nahoru...zbytek poladis na fejdrech v nejhorsim..;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam