• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    MION
    MION --- ---
    PECKA: nekde na youtubu jsem vydel navod jak si to borec opravuje sam.tak to tam zkus pohledat.
    PECKA
    PECKA --- ---
    prosím nevíte někdo kde by mi opravili nebo vyměnili fejdr na apc
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    posefili sme to v poste, ale napisu to i sem. uz se me na to ptalo vic lidi a sam sem to poprvy docela dlouho hledal ...

takze kdyby nekdo nekdy potreboval do jednoho abletonu dve nezavysly apc40/20 tak takhle:]

to have two APC40 controlling different parts of your live session you need to use the options.txt function.
    This function allows you to change some of lives options.
    First you have to create a text file called "Options.txt" in the same folder where Live's Preferences.cfg file is located. Here's where to find the preferences folder (Live 6.0.9 or higher):

•Mac OS X: /User/Library/Preferences/Ableton
    •Windows (Live 4 and later versions): C:/Documents and Settings/yourusername/Application Data/Ableton/Live/Preferences
    •Windows Vista/Win7: c:/users/username/appdata/roaming/ableton/live/preferences/
    Note that on some Windows systems the application data folder is hidden by default. Here is what you have to do to make it visible:

Windows XP/2000

1.Launch Explorer.
    2.Select Tools/Folder Options/View.
    3.Check "Show hidden files and folders."
    You can activate several options in the Options.txt file but use only one per line. The syntax is very simple; each option begins with a hyphen and some options also require an additional underscore (see examples below). If you use the wrong syntax you will get an error message when opening Live. You need to restart Live to activate the option. The file format of the Options.txt must be plain text.

So to tell Live to Deactivate the APC combination mode: don't align and sync the session rings of multiple APCs so they can be moved independently.

Supported since: 8.1.4

Put this in the options.txt : -DontCombineAPCs
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    QBASS: ja mam sice 20 a 40 ale rozdil v tom imho moc nebude, co potrebujes?.]
    QBASS
    QBASS --- ---
    má někdo zkušenost se dvouma apc 40 na jednom abletonu? diky
    MECADO
    MECADO --- ---
    REFALLENONE: tak to je moc :D
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    raději ne
    MECADO
    MECADO --- ---
    MONKEYFIGHTER: Diskuse se tyka APC40 a Launchpadu... Ja mam APC20, tak se pouze tazi, zda-li se muzu pripadne zucastnit...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    MECADO: co te zajima? nebo moc nechapu smysl postu
    MECADO
    MECADO --- ---
    A co APC20? :/
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    Hele!

Launchpad Mini | NovationMusic.com
    http://global.novationmusic.com/launchpad-mini
    POMOLOG
    POMOLOG --- ---
    Framework: APC 64-40: klucí, jak to rozeběhnu, sice se to nacte, ale neobzivne
    GORILS
    GORILS --- ---
    HOUMRT: Hele prosimte jak si vyresil ten problem o kterym si psal??? me se den na to zaclo dit neco hodne podobnyho ... akorat pokazdy na jinym kanalu...
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    GORILS: nebylo to softem...ale hardwerem...uz je to cajk..
    Ten tvuj dotaz na massive sem nepatri...na to je jiny auditko...;) ale neexistuje stabilni verze...cracklou stahnes vsude mozne, hledej..;) jen po case budes muset vymazat nejaky ty "knihovny" ci vo co tam de...a doporucuju do toho nestrkat zadny presety...a kdyz jo tak do koupenyho...kup si KONTAKT 8 např. ;)
    GORILS
    GORILS --- ---
    Ja mam zvlastni dotaz ... poslete mi prosim nekdo odkaz nebo aspon poradte kde stahnu crack na massive nebo nakou cracklou verzi ...
    predem dik
    GORILS
    GORILS --- ---
    HOUMRT: Moc mne nenapada cim by to mohlo bejt ale sel bych na to min drasticky ... nemuze to bejt spis naka blbost v softu nez hned pajet fadery z desky ..... zkus si to spis rucne premapovat na neco jinyho tim poznas jestli je to vazne v apc nakym blbym kontaktem ... namapuj si ten fader na cokoli jinyho a aspon to budes vedet na sto...
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    Zdravim, a prosim vas o radu...blbne mi 3ti a mastrovej fejdr na apc 40 a to tak ze kdyz mam danej master nahoru na 0db tak se mi sam od sebe zacne stahovat na polovicku a to sem vsechno mapovani vymazal a zkusil to namapovat znova...return to defalut zabralo ale jen nez sem se fejdru znova dotknul...:/
    Myslim ze v abletonu to nebude...protoze kdyz prejizdim po sloupcich takvzdy je prblem s fejdrem cislo 3 a mastrem..
    Takze apc mam rozdelany..koukam na tu zakladni desku na fejdry ale neni tam nic moc videt...poradil by nekdo co s tim..jestli tam neni blbej kontakt? Jo ty "kolejnice" z ty desky sundat nejdou...
    UZEL
    UZEL --- ---
    LANMANCZ: tak mi nakonec bylo doporuceno pouzivat audio efekt utility a proste si to stahnout na kazdym kanalu o tech 6db dolu
    GORILS
    GORILS --- ---
    Kde se prosim nastavuje zpozdeni pro apc?? ... nekde sem to asi prenastavil a ma to tak velky zpozdeni ze se na to neda vubec poradne hrat ... tak to nemuzu najit ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam