• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    VACKY
    VACKY --- ---
    Jedine kde zalezi na "dimenzi" ve ktere mas vytvorenou postavu je fusang project, ten je pro hrace z kazdy dimenze zvlast.
    DEADDY
    DEADDY --- ---
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    REFLEX: ono na tom prakticky moc nezalezi, pozvat do grupy muzes lidi z ruznych serveru a vzdycky vas to hodi dohromady, takze zadnej strach i kdyz ti tam nepujde zalozit postava :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    koukam ze Cerberus :]
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak jsem taky podlehl vsem dobrym recenzim, kde hrajete?
    JONY
    JONY --- ---
    Teď mne pěkně zholocaustoval Bogeyman
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Musím se pochlubit!
    Dala jsem Untouchable - vyhrát Stonehange bez smrti. Ale teda bylo to dost napínavý. Hodně vyrovnané skóre, naši si tam bojovali kdo ví kde a ještě si na mě v poslední půl minutě zasedl někdo s kladivem:)
    KUDLANKA
    KUDLANKA --- ---
    JONY: jj to mě také pobavilo, jedu k lumíkum na návštěvu a očekávam pozlátko přepychu a všudypřitomnou vůni ohromnýho balíku peněz a ...vylezu pod mostem vedle v lezu do metra...no aspon sem byl překvapenej a mohly jsme se v guildě zasmát:-P
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ALONSY: skoda, tak to si pockam, uz nejak tem hram moc neverim po SWTORu
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    REFLEX: Mám pocit, že to fungovalo jen do neděle..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    mate nekdo buddykey prosim pekne?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja som na začiatku Egypta a je to tuším ešte lepšie ako Solomon Island.

Fakt sa im to podarilo.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    JONY: Já jsem taky v KM, nemám čas teď hrát...:(
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JONY: nevíš co je hezké, nech se reprogramovat. Pomůžeš tím. Sobě. Hlavně.

:)
    JONY
    JONY --- ---
    Já jsem pořád v Kingsmouthu mezi zombíky. Jinak mne tedy štvě jak pěkný je Londýn a já jako Iluminát trčím v tom hrozném skladišti v NY. :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    dodělal jsem main quest i v Transylvánii :) musím říct, že mám scénáristy té hry čím dál radši :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RMUTT: pomoct si tím, že po určení si najdu, jak se daná situace píše hebrejsky je imo košer (ať už to zjistíš z první nebo druhé nápovědy v questu)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    KID_MCHUTT: ja vim, u jednoho jsem si taky tak pomoh, ale pak to neni takova zabava.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RMUTT: jednotlivé výrazy se snadno dají dogooglit, jenom musíš vědět, co googlíš :) není třeba umět hebrejsky :)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Pro ty kdo jeste nepobihaji po Egyptsky posuti - maly doporuceni:
    Neprehlidnete Khalida. Zatim moje nejoblibenejsi postava se skvelym investigative questem. Pro nekoho kdo umi hebrejsky to navic bude snadno vydelanej milion expu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam