• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TYRAEL: ještě se mi nestalo, aby Kirsten neříkala něco, s čím jsem se nemohl ztotožnit. Vaše vedení je špatné. Víc než špatné.
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    KID_MCHUTT: Měl jsem na mysli toho milého pána, který tě uvede do tutoriálové mise v Tokiu.
    A způsob řešení který popisuješ už tu je. Používají ho Ilumináti a míra úspěšnosti je well....nebudeme prát tohle špinavé prádlo na veřejnosti. Co se draků týče, nelze říct že by byli jasně vedená skupina. Ono v momentě kdy prohlásíš že to co svět potřebuje je chaos se těžko dá nastavit pětiletka, jako to můžou dělat Templáři. A vtipné je že o se výsledků týče, jejich agenti fungují stejně (ne)úspěšně jako agenti ostatních. Jen na rozdíl od ostatních nepředstírají že ví co dělají a proč. Má zkušenost je že většinou si utvořím nějakou teorii proč dělám to co dělám a hned v následujícím reportu mi tu teorii šéfové rozbijou, takže zase vím že nic nevím...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TYRAEL: Illumináti nemají šílené vědce. Maximálně lehce non-konformní hlavní počítač, ale to je tak vše, co by mohlo trochu vybočovat z mezí absolutní normality - čti příčetnosti. Ale skupiny chovající se jako středověká rejsa, nebo - ještě hůře - jak sám přiznáváš, skupiny pre-adolescentní osobou využívaných hraček, to vše zavání situací, kterou bude nutno řešit silově, rozumově a na úrovni. To znamená moderně a bez dětí.
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    KID_MCHUTT: Technicky vzato pre-adolescenta. Hlava draků je dítě. Nemluvě o tom, že Draci mají jednoznačně nejlepší uvedení do tajů Skrytého světa :-D Kam se hrabe hypno-bezdomovec Templářů, nebo šílený vědec Iluminátů.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Koukal sem na ty DECKS sou ty buildy dobry zkousel je nekdo ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Dasetu unekoho resetnout ten build cotu uz mam u postavicky udelanej ? Nebo se pouziva stejnej build do dungu a pve jako na pvp ?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TYRAEL: draci jsou banda new age hipsterů. Věř mi. Centralizované řízení s jasně definovanými hladinami zodpovědnosti je mnohem funkčnější, než mystické blábolení adolescentů.
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    REINITA: Tsssss, to že se Draci snaží narušit váš analogický komformní způsob myšlení pomocí tradiční metody koanů a hádanek není tváření se jak hrad v Karpatech. Tedy až na ty momenty kdy to tak je, ale i ty jsou komplexní prací na zrušení vašeho běžného způsobu vnímání reality, odstranění živorních jistot, probuzení vašeho plného potenciálu, ablablablabla..... :D

    Prostě Draci jsou pro ty co žrali Matrix :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo a musim splnit Into Darkness toje hnuj uz mam jit zte garaze ven ale jetam mrte tech smejdu s dinamitem to jako nedavam :/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Aha koukam.. otevru si Chronicle a tam sou Templar Deck hmm.. tak ja mam zatim jen hnusnej bilej kabat :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    jaj aha takze ten fajnej oblecek dostanu az po dokonceni Qstu...
    REINITA
    REINITA --- ---
    TAJEN: tu frakční uniformičku budeš dostávat v průběhu toho, jak postupuješ na vyšší ranky (které se odvíjí od počtu získaných xp). Pak se ti normálně objeví v dressing roomu pod záložkou "uniform". já jedu za illumináty a už tam mám asi tři varianty plynomaskových oblečků. Ale je fakt, že je nenosím a raději si obléknu něco slušivějšího (třeba hazmat suit :o))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    REINITA: Jo mam postavicku u kazde frakce ted aktyvne templar a marne premejslim kde sehnat ten hezkej stejnokroj :( Skoda tech story .. to cloveku bere trosku chut to zkouset za jinou frakci..
    REINITA
    REINITA --- ---
    TAJEN: story mají všechny frakce stejnou, liší se jen úvodní způsob rekrutování (pro tu srandu doporučuju si udělat postavičky zbylých 2 frakcí a mrknout se jim na to intro) a styl reakcí nadřízených na reportování (templáři reagují vojensky, illumináti korporátním speakem, draci tajemně jako hrad v Karpatech).

    TAJEN: pokud jsem to pochopila správně, banku máš v jedné záložce, aukci ve druhé, a je to totéž okno.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ta aukce fznguje i jako banka ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo jinak sem na servru Arcadia.. nechtel sem hrat na pvp servru hned na zacatku kuli story :) Jo a story ma kazdej klan jinou tj. 3 klany 3 druhy pribehu hlavniho ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WILLIK: cojativim na kerem pisecku sem :) tak ono to de jakztakz davat i solo :) Spis premejslim jestlisi delam spravnej build.. Premejslim kdesi koupim ten templarskej stejnokroj.. Taky mam nake mince z Qtu ale nikdesem knim nenasel vendora...
    WILLIK
    WILLIK --- ---
    TAJEN: jestli ses na stejnym pisecku, tak s tebou neco sbehnu noprob
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak uz sem se proklikal na dalsi mapu.. ale jako spokojenost ta pribehovka je smele srovnatelna se swotrem :) i ty dabovane dialogy sou parada :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam