• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    JONY
    JONY --- ---
    na těch vyšších obtížnostech začíná být dost akutní problém rychlý pohyb :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    já vysólovala normal s AR a mečem (4 AoE schopnosti, od každé zbraně dva, vždy builder a consumer), selfhealovala se pomocí martial discipline, bossáky jsem kitovala a přežehlovala four seasons (mečová single targetová elitní schopnost, co velmi dobře nakládá a má na konci impair). Mezi malé potvory jsem čas od času hodila atomovku (finální schopnost raketometu). Zbraně mám QL 10 modré a 5 fialových talismanů 10.0. Celkem jsem to žížala, ale vlny se mi nehromadily.
    teď koukám, že jeden slot mi úplně zbytečně zabíral detaunt, ale co už :)
    na sólo ničeho jiného než normal módu si fakt netroufám :D
    JONY
    JONY --- ---
    PREBRAL: tak chce to upravit i gear, mit minimalne 1 dobry heal talisman a samozrejme menit buildy. Na bosse se vzdy prepnu do sveho klasickeho single target dps.
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    JONY: Já zkoušel single obyčejné asi pětkrát, ale zatím jsem se nedostal na konec. Zatím jediné vítězné bylo ve skupině, kde jsem na sebe vždycky vázal aggro, prskal kolem sebe různá AoE a ostatní hubili potvory.

Bosse dávám snadno, ale problémy mám s velkým množstvím měkčích oblud, které nestíhám hubit a současně se léčit a tahat to stranou od přeživších, zvlášť, když přicházejí z víc směrů a nedokážu vlny ubít tak rychle, aby mi druhá mezitím nešla po další skupince.

Jsem teď cca 10-10.1, chaos/AR, zvládám tankovat a nějaké to DPS, ale mizerně léčím (i sebe) a když mi neskončí boj, i když kolem nic není (což se ve scénářích stává), nemůžu žrát tacos a léčit se dostatečně efektivně.

Prostě jsem pomalej... dejte mi bosse 1 na 1 a ukopu ho bez většího škrábnutí, ale velké skupiny, i když celkem měkké, jsou problém.
    JONY
    JONY --- ---
    PREBRAL: no je to těžké jak prase :) chce to dost jinak postavené buildy a strategii. Sice už mám lístek do Tokia, ale NM jsem nedal ještě žádný scénář a z elitek jen Hotel solo a Hotel skupinu. Ale baví mne to. Je to výzva :)
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    JONY: Já mám zatím problém i s nižší obtížností, doufám, že brzo přidají ty slibované další typy, kde nebudu muset bránit skupinku zoufalců :-)
    JONY
    JONY --- ---
    tak scénáře na vyšší obtížnost jsou teda slušné maso
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    "I know your people are eager to go to Tokyo, but now is not that moment." - Arturo Castiglione, Council of Venice representative.

Hands-on with The Secret World's Issue #8: Scoping out scenarios | Massively
    http://massively.joystiq.com/...10/31/hands-on-with-issue-8-scoping-out-the-secret-worlds-scenarios/
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Potvrzuji, zabitim SuperJacka jsem ukol uspěsně splnil.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    PREBRAL: Ano, pocita.
    JONY
    JONY --- ---
    PREBRAL: teoreticky by imho mělo, kdyz pri jeho likvidaci jsi v te posledni fazi, tak by ti to melo uznat quest.
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    JONY: A počítá seza splnění normálního questu i to, když jen přispěješ k likvidaci SuperJacka.
    JONY
    JONY --- ---
    MEKKZ: nejde, ale staci se pridat k nejake jine skupine a splni se ti to.
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    JONY: Suhlas, ja si porane probehl Solomon island a pri tom dodelal hromadu Q co jsem nemel hotove:) a zas pochopil trochu vic. Jediné co me dostalo, bylo kdy jsem vyplejtval jedinou pumpkinu co jsem měl na Jacka uplně sám a kupodivu bez těch 5 dalších nešel přivolat :)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Ja se na nej chystam dneska, vcera jsem nasel jen par stranek.
    JONY
    JONY --- ---
    Tak letošní Samhain event moc pěkný. Úplně na mne dychla nostalgie jak jsem běhal po Nové Anglii a snažil si vybavit potřebné informace ze starých questu.
    JONY
    JONY --- ---
    IRL - officiell trailer - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=_AXfm62HkZE
    JONY
    JONY --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LOJZEE: Vidis to! To jsme chtel, pridat se k http://theravens.cz/wp/
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    TRAGED: ja mam zas odemcenej jen prvni a druhej, ale taky bych to zkusil, ale pet lidi nikdy dohromady nemam. btw je naka ceska velka guilda? kde se daji obcas sehnat lidi na tohle?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam