• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: Popisek od PREBRAL: sedi ale quantum zbran v podstate potreba neni a rozhodne na ty ability nebudes mit body navic takze minimalne do Transylvanie mas casu dost.
    Aegis dostanes na zacatku Tokia a tam te naucej jak s tim pracovat
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    CLAVEN: Aegis v podstatě je speciální druh štítů, které má většina mobů v Tokiu. Dělí se na tři typy - kybernetické (postupně se obnovují, po shození se začas znovu můžou obnovit ve slabší variantě), psychické (po shození se po nějaké době obnoví) a démonické (silnější, ale po shození se neobnoví).
    Ty můžeš mít speciální vybavení (jsou na to nová okénka u výstroje postavy), které ti umožňuje tyhle štíty prolomit. Tohle základní vybavení se dále dá modifikovat různými doplňky a upgradovat. Bez aegisového vybavení potvoru vůbec nezraníš, aspoň ne, dokud má puštěný štít.
    Aegis je nutné během boje přepínat, zejména pokud má protivník víc typů štítů (pak se shazují postupně). Na to přepínání je dobré mít nějaký ten mod, který to automatizuje, zvlášť když člověk není rychlý klikač jako třeba já.

    Quantum je quantum brace, jeden z druhů pomocných zbraní, jako jsou třeba motorová pila nebo bič.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Eh, čo je Aegis a to Quantum, čo spomínal Tragéd?
    Ja som fakt prišiel naspäť po 4 rokoch a nič o tom netuším :D
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    CLAVEN: Můj build můžeš vidět tady: http://chronicle.thesecretworld.com/character/Blue-bane

    Jede to převážně na kombo Dotky, spousty zásahů v každém útoku a to, že každý zásah znamená další DoT a s každým Dot dostane protivník další dmg z Gross Anatomy. Tím, že tam mám Angelic Aegis, tak jsem v pohodě schopnej se dohealovávat v boji a je tam i teleport k cíli a Impair, pokud potřebuješ něco vypnout.
    Talismany doporučuju Hlava - HP, Major - Attack Rating, Minor - Heal Rating. Už s modrým equipem jsem s tím byl schopný pobíhat kdekoliv se mi zachtělo včetně Tokia a mazat moby. Jsou tam dva různý buildery, podle toho, jestli sekáš hromadu mobů, nebo jen jednoho tuhýho, je tam teleport a ultimátka je Bariéra+dmg, ale použij co ti vyhovuje.
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: To se bohuzel nestalo.
    JONY
    JONY --- ---
    Já bych jen dodal, že v Tokyu je důležité se umět hýbat a umět impairovat. Plus co nejdřív mít na obou zbraních Aegis. A co se toho týká, tak nainstalovat mod na jeho automatiku.

    Jo a V Egyptě si teď jen dát pozor, že tam přibylo pár misí z Issue 14, tak ty nenabrat dřív :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: 2.0 znamená ze konečně zahodili Flash?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: Díky, vyskúšam, uvidím.
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: http://www.tswdb.com/builds/solo/survival-build-bombardment S timhle sem na altovy prosel az do Tokia kde me to prestalo bavit. Navic po releasu TSW 2.0 kde nerfnuli obtiznost questu a zlepsili rewardy za questy je to docela easy. A pokud si zaplatis mesic tak budes mit ten xp buff diky kterymu se AP/SP sbiraji jedna basen.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SADAKO: dík :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    CLAVEN: Dosólováno až do Tokya. Jedině první charakter měl zpočátku potíže z pusté nevědomosti, protože byl stavěný bez nějakého velkého povědomí o fungování abilit, nicméně po výklepu v závěru prvního aktu jsem našňupla, našla si jakýsi survival build a s tím už to šlo.
    Ulehčíš si (a ušetříš herní měny), když nebudeš jako já líný si nejdřív alespoň přečíst, co je pro který build doporučováno za výbavu, co všechno a jak se dá upgradovat etc.
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    Já jedu AR/chaos build, který se mi tak nějak od začátku organicky vyvíjí a upravuju ho podle potřeby.
    Ze začátku byl stavěn hodně kolem Prisoner of Fate (svázat obludu a co nejvíc ji utlouct a oslabit pasivama, dokud je neschopná), což sice nefunguje dobře na různé bosse, ale jinak to šlo. Nějak extra vyladěné jsem to neměl, ale za Transylvánii se s tím dostat dalo.
    V Tokyu jsem to trochu výrazněji přestavěl, základ je podobný, ale teď víc akcentuju samoléčení postavené na burstu (lick your wounds, Empowerment a různé navazující posilovače burstu, crtiticals a samoléčby).
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: tak neviem, mal som dosť failový build, AR mi vyhovali, ale tá Blood Magic bola tak nejak do počtu a úplne som nevedel, čo s tým.
    Začnem od začiatku a urobím si nejaký rešerš :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ale ted koukam ze mam splneno jen o 20 misi vic.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A mam postavenej DPS glass canon vychazejici z Gunslingera.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Hmm, tam si ani nejak moc nejakej problem nevybavuju, ale na druhou stranu jsem mel kliku a velmi brzy sem mel Quantum - kdyz sem delal to zabijeni drsnoelktrickeho panacka, tak to delal i nejakej highlevel, takze jsem se s nim svezl. A pak jsem postupoval vzdy az po splneni opravdu vsech questu na mape. Tak je mozne, ze mas jen nizkej lvl.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: Ja som práve skončil niekde okolo tej pyramídy (druhá zóna Egypta?), lebo som to s Illuminati necromancerom úplne nedával solo.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    AMBERAN: Dík :).
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: SOLO je v pohode, ale po epickem Egypte mi drsnotemna Transylvanie prisla takova nemastna a odlozil jsem to na neurcito a ted mi napada, ze to vlasne uz budou 4 roky, neb si vybavuju ten funny vanocni 2012 event :-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    CLAVEN: Zcela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam