WRATA: to s tymi obmedzeniami nechapem zas ja. podla mna tam byt nemusia aby vytiahli prachy z ludi. ked uz radsej by som si zaplatil za nieco navyse a nie za to aby sa mi odomkli zakladne funkcie hry. Najviac ma asi pobavila rarita tych epickych krabic, chapes epicke a kazdy ich ma plnu picu. Este si hovorim, ze skusim aspon novy char s brokovnicou, ta sa mi celkom paci, ale bohuzial mam len jeden character slot. :)
Mne to pripada uz tak, ze v tejto dobe maju hraci tak neskutocne male naroky na hry, ze vydavatel moze vydat hocjaku picovinu a zarobi na tom vela.
Ostal by som v tej hre, keby tam bol trh, bez obmedzeni, to by mi na zaciatok stacilo, ze sa zbavim tych nekonecno zbrani a talizmanov.
Neviem si predstavit end game, kde bude chciet clovek fakt super equip. To pojde dokola to stupidne pvp? Inak trapnejsu arenu som asi fakt nevidel este v ziadnej hre :) a ked je tam len ta jedina, tak to uz je fakt ubohe.
Dalsia vec co ma fakt zaraza, ved mali beta test , dlhy velky, to si tam nemohli pozvat viac hracov? Doladit ich jebly trade system? Niekde som cital, ze beta test je hlavne o skusani exchange marketu a potom takyto head start.
Skoda, dalsia hra s velkym potencialom, co ide totalne do pice.