• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    JUDAS: Tak to mě už napadá akorát https://www.tswdb.com/
    Když klikneš na Legacy, je tam výrazně bohatší databáze původního TSW a ty questy jsou vesměs stejné. Rozklikáváš si tam hinty a pokud jo nevíš, tak rovnou i odpověď.
    Ale to je spíš walkthrough, než skrývací vyhledávač.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    SADAKO: jo to vime, ale ja hledam neco jako byl thesecretsearch.com.. neco co by mi ve vysledcich neukazovalo spoiler a reseni.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    JUDAS: Ten interní browser, co je v TSW, ne? Teda, myslím, já ho nepoužívám. Měl by se vyvolávat klávesou B.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    RALI: Jedina spravna frakce!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RALI: templáři sajou opičí koule. Hail Eris!
    RALI
    RALI --- ---
    cus, vcera jsem to prvne pustil a rad bych se zeptal, zda jsou jakoby otevrena mesta + koridorovy ukoly, nebo je to otevreny svet treba jako wow. zatim jsem odbehnul jen ten uvodni tutorial a nejakou srandu v metru. mam templarku pistolnici.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    Dotaz. Kdyz detektivuju a chci internet aby mi ukazoval jen vysledky bez spoileru a wikin.. je nejaka stranka co to pekne filtruje?
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Ou, to je dost fail ja som si dnes hovoril, ze ktovie ci uz sa v tom TSW da tradovat, tak teda asi dalej nist. Skoda
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    Jakože vážně, každej den patch na launcher a skoro každej den maintenance... wtf...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ale podle release notes zase zítra bude...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JUDAS: už ne
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    zase je to dole?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    bah. člověk má chuť něco pozabíjet a prd...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Funguje Stand alone.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ted me napada. Kdyz je dnes release musim to tahat na steamu nebo normalne funguje stand alone client?
    JONY
    JONY --- ---
    Tak ono je dobré si uvědomit tu genezi. SWL není žádná nová hra. Celé je to postavené na TSW, která sama o sobě, na tento model od samého začátku vůbec nebyla stavěna. S tímhle omezením, když de facto jen řešíš nějakou nadstavbu a do základů hry nemůžeš šáhnout, se pracuje dost blbě. A tohle se netýká jen f2p modelu ale imho celého slavného reticle combatu co ted nasadili a poodbných problémů by se našlo víc.

    Jinak oosbně si myslím, že celá ta idea jak SWL se oproti TSW zpřístupní masám co TSW nehrály je dost chiméra. Bez ohledu na to, jak moc se zjednuduší kombat systém a průchod hrou, tak to přístupem bude hra, co vyhovuje hráčské menšině. To jak je ten příběh vyprávěný, celý svět, vyšetřovací mise etc.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    WRATA: to s tymi obmedzeniami nechapem zas ja. podla mna tam byt nemusia aby vytiahli prachy z ludi. ked uz radsej by som si zaplatil za nieco navyse a nie za to aby sa mi odomkli zakladne funkcie hry. Najviac ma asi pobavila rarita tych epickych krabic, chapes epicke a kazdy ich ma plnu picu. Este si hovorim, ze skusim aspon novy char s brokovnicou, ta sa mi celkom paci, ale bohuzial mam len jeden character slot. :)
    Mne to pripada uz tak, ze v tejto dobe maju hraci tak neskutocne male naroky na hry, ze vydavatel moze vydat hocjaku picovinu a zarobi na tom vela.

    Ostal by som v tej hre, keby tam bol trh, bez obmedzeni, to by mi na zaciatok stacilo, ze sa zbavim tych nekonecno zbrani a talizmanov.

    Neviem si predstavit end game, kde bude chciet clovek fakt super equip. To pojde dokola to stupidne pvp? Inak trapnejsu arenu som asi fakt nevidel este v ziadnej hre :) a ked je tam len ta jedina, tak to uz je fakt ubohe.

    Dalsia vec co ma fakt zaraza, ved mali beta test , dlhy velky, to si tam nemohli pozvat viac hracov? Doladit ich jebly trade system? Niekde som cital, ze beta test je hlavne o skusani exchange marketu a potom takyto head start.

    Skoda, dalsia hra s velkym potencialom, co ide totalne do pice.
    JONY
    JONY --- ---
    Jinak je vtipné, že oni sami imho nějakou opravdu do detailu vymyšlenou a spočítanou f2p strategii moc nemají. Nejprve opakovaně nabídnou ex-TSW hráčům jen 1 charakter slot, aby před pár dny náhle teda dali další dva, tak jak to bylo v TSW.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    riskujete, že vás tu jistý chytráci zkritizují, že jste hysterky a ... a jak všelijak mi to zde bylo vysvětleno, když jsem si na totéž stěžoval před několika měsíci.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tož
    už nejaký ten rôčik vieme, že Funcom má dobré nápady, ale ich realizácia stojí často/vždy za piču.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam