• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    REINITA
    REINITA --- ---
    GANDHI: o-ou, tak to je mazec. S tím bohužel nepomůžu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    REINITA: nn, klavesovy zkratky jsou kapitola sama pro sebe, ale ma to reseni, o kterym pises - eventuelne si to tam clovek nataha sam. Ale vcerejsi patch pridal extra triokynkovej inventar na quest objecty, aby se ti tim nezasiral tvůj vlastní inventar - nicmene jak se zda, predmety v nem se mohou vzajemne prepsat
    REINITA
    REINITA --- ---
    GANDHI: stran toho special inventáře - myslíš ty klávesové zkratky? Ty se mi kazí taky dost často, ale řeším to otevřením inventáře a pravým myšítkováním patřičné věci, kterou chci aktivovat.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    GANDHI: no tak to musis podle klice o kus vedle :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SILENTBOB: aha ok, to mi staci - ja se porozhlidnu sam:) spis jsem chtěl vedet, jestli hledam aspoň na spravnym miste. Ja zatím prolejzal oblast co je na mape oznacena jako A
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    GANDHI: jde o kontejnery, ale musis najit ten spravny blok :) zkusim se tam podivat a lip to pospsat jeste jsem tam nebyl
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    opet noob dotaz k Tokyu: k cemu jsou dobry Filthencrusted klice? Uz jsem jich několik nastradal, ale porad jsem nenasel, co by se jima dalo otevřít - byl jsem i v docích a nasel nejaky odemykatelny kontejnery, ale ty hlasily, ze nemam odpovídající klice

    btw jak ted udelali ten special inventar pro mission predmety, tak nefunguje zcela bezchybne - stalo se mi, ze se mi v nem predmety prepsaly a quest tim padem nesel dokoncit. Da se quest nejak zrusit (pausnuti mne po opetovnym nabrani hodi do stejny stage, takze mi to neumozni nabrat puvodni predmety znovu - ie není to resenim) ? konkretne se mi to stalo u toho questu dole na savage coast, jak se tam vyrabi ward proti akabum.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Je venku další část Tokya.
    Tokyo: Beyond the Wall - Secret World Legends
    https://secretworldlegends.com/news/tokyo-beyond-wall/
    JONY
    JONY --- ---
    PREBRAL: to všechno beru, ale designove ty obrovske budovy zabiraji jen prostor a poměrně velké množství mapy zcela umrtvují. Dobře... na pár z nich se dá vylézt na střechu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    achjo, tak jsem si vcera myslel, ze si obeham pro svuj charakter Monster Hunter Jacket, jen abych zjistil, ze dva champy z desertu bez grupy (heh, jeden potrebuje dokonce sest nebo pet lidi) proste nevyspawnuju:/ V original Secret Worldu to tak nebylo, protoze tam jsem bundu mel
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    SILENTBOB: aTo já vím, že se na ně musím koukat, akorát mě to strašlivě štve a blbě se mi tam manévruje.
    O achievement a ten poslední lore nahoře se ani nesnažím, na to nemám nervy.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SADAKO: me se naopak konecne podařilo ty male mrchy dat... Hlavne diky rade koukat se na ne
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Nenávidím misi Contract Killers.
    Je fakt, že co se týče story missions v Tokyu, tak žádná potom není horší, než ty první dvě (démon a právě parkoviště) a počítám v to i naprostý závěr, který se mi poměrně ošklivě bugnul.
    Ty malé gakikundy mě příšerně nehorázně nechutně serou a přála bych si, aby je šlo konečně nakrájet do suši, mrdky. Vůbec bych docenila, kdyby toho debilního plížení ubylo, s tou novou kamerou je to ještě veselejší.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    PREBRAL: tak ono to nevypada az tak blbe, kdyz padne mlha a je aspon trochu sero - ja mel smulu, ze kdyz jsem tam vlezl poprve, mel jsem poledne a nadherne:) ostatne musim uznat ze dal od vylezu z metra uz to vypada kloudne a treba hrbitov je fajn:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, tak jsem si prisummonoval Resurrection Joea - no, dostal jsem na prdel, jak se dalo cekat:)
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    JONY: Na jednu stranu jo, na druhou tam má ale jistou atmosféru právě ta studená věžáková pustota městského administrativního centra. Tohle není prostředí pro vlkodlaky a čarodějnice, ale pro věci, které ve dvě hodiny ráno vylézají z posedlých kopírek, a duchy sebevrahů, co si to hodili, když je vylili z korporátu...
    JONY
    JONY --- ---
    GANDHI: imho ty věžákové budovy jsou hodně marné. Kdyby si aspon trochu víc pohráli s texturami v přízemí, případně tam byla nějaká atria. Na druhou stranu ta druhá část za zdí je výrazně povedenější a pestřejší.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tak jsem se konecne dohrabal do Tokya a jsem z toho takovej rozpacitej - jak mi ty predesly prostredi prisly vypiplany a uveritelny, tak to Tokyo je takovy sterilni, nemastny neslany - skoro jako kdybych se koukal na zoom do cities Skalines - nema to proste zadnou atmosferu. Mluvim tedy zatim o ty prvni oblasti. Jinak obludky jsou pekny:)
    JONY
    JONY --- ---
    The lockout timer for the Manhattan Exclusion Zone raids has been adjusted so that it is now applied when loot is obtained for the first time each week. Players can now repeat the encounters throughout the week, and will receive reduced rewards.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    WRATA: padaj z agartha cache
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam