• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    JONY
    JONY --- ---
    Tak já po screenech a traileru moc nečekal a jsem po dohrání jihoafrické epizody velmi příjemně překvapený. Prakticky vše mne bavilo, atmosféra výborná, místo odpovědí zase víc otázek, Kirsten Geary opět ve formě, pár momentů vysloveně silných, "zona" tedy sice malá, ale zase rozhodně jsem neměl pocit prázdna (jak se mi stalo po vydání Kaidanu). V brzké době navíc přijde další dávka questů s nějakou tou investigativní prací. Tak jen aby jim to vydrželo a dočkali jsme se příští rok toho Konga, co je už konečně potvrzené i přímo ve hře jako další lokace.
    REINITA
    REINITA --- ---
    zkuste se mi nesmát, ale z té exchange jsem totálně zmatená.

    zadala jsem si v levém sloupci nahoře, že chci 300 aurum za maximálně 175 MoF za jednotku. Klikla jsem hned pod tím na tlačítko "post". Adekvátní množství MoF se mi odečetlo.
    V "Current Buy Order" zůstaly na obou stranách nuly.
    Jenom úplně dole v tom levém sloupci (Exchange Balance) se najednou ukázalo 800 aurum za 300 MoF. Inu, podivila jsem se a dala jsem "withdraw". Udělalo to zvuk, dostala jsem 800 aurum a navíc mi to odečetlo dalších 300 MoF.

    víte někdo, co se stalo? :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    stejne tak portal do finale je ve Vinterskog woods v SC a ne v BM
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw, kdyby nekdo delal Cat God quest - tak ingredience pro ktery vas posilaj z annapurny, jsou vsechny v Londyne (guidy na webu odkazujou vsechny na originalni lokace, ty jsou ale updateovany a nefungujou)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, tak jsem prave dostal potvrzeno, ze jsem freak:p achievement za 5k misi - za tri mesice:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JONY: ok, diky za info:)
    JONY
    JONY --- ---
    GANDHI: pokud nějak nepospichas, tak bych se na ně vybodl. Sice pozitivně zkrátili jejich trvání, ale jinak jsou imho ještě otravnejsi než ty původní.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANDHI: oops - samo, ze leveluju mythic - prohodil jsem mythic a legendary:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JONY: vetsinu glyphu mam na full epic a leveluju na fuze, tak pulku uz leveluju v ramci legendary - mythic zatim nehrozi:)
    JONY
    JONY --- ---
    GANDHI: teď když existují kontejnery v přístavu tak ne. Pokud teda netoužís levelovat výš glyphy. A tím myslím opravdu výš.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw ad scenare - ma smysl pro nekoho jako ja - v podstate single player, atm IP 570 s temer kompletnim panopticonem - je behat? Lepsi loot, efektivnejsi grind etc?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, a vec co mne v posledni dobe fakt s prominutim sere, je ten podelanej samurajskej praporec, kterej clovek nafasne v oni campu pokud se mu dostane nahodou do rany nekterej z velitelu - zatim jsem neprisel na to, jak ho zrusit krom relogu. A naprosto dokonale kreje prostor zamerovace, coz pro nekoho, kdo jede ranged jako ja je fakt peklo:)
    JONY
    JONY --- ---
    SADAKO: někdy mám pocit, že některé ty návrhy různých "cool" oblečků musí dělat nějaký ctrnactilety kiddo
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SADAKO: jj, obcas taky nechapu jak nektery veci muzou projit schvalovacim procesem - a neni to o vkusu, ale o vecech typu, ze vojenska helma vypada spis jak koupaci cepice etc.

    jinak souhlasim s tim, ze valnou vetsinu hezcich veci poridi clovek za par MoF, nebo proste coby soucast vohozu co ziskas za weapon specializace etc.

    poslednich par tejdnu si plne vystacim s potrhanym cervenocernym vrskem z kontejneru a sortkama s deravejma puncochama z nakyho setu co jsem mel jeste z tsw:)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Já se musím přiznat, že strašná spousta cosmetic items v Secret World mi přijde dost hnusná. Když mi popadaly nějaké oranžové kusy hell kostýmu z infernal cache, tak jsem je prodala. Za mě se dá nejlepší a nejhezčí oblečení (až na pár výjimek za aurum) pořídit normálka za MOF. Šortky, sukně, síťované kalhoty, korzety, hlavně, aby to moc nezakrývalo, me gusta.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JONY: ale i tak, vzdyt je to cosmetic item:) I kdyz pri gugleni jsem zjistil, ze byl nekdo ochotnej vysolit 2 miliony za cernozluty "usi" - ale to bylo jeste v TSW

    a ani s tim dropratem se mi to nezda, protoze jen vcera mi droply dvoje z peti A-klicu
    JONY
    JONY --- ---
    GANDHI: pokud tedy daramineri nezjistili, že FC upravil drop rate
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: tak to jo - ale zrovna u tohodle? vzdyt toho muzou mit lidi mraky, i kdyz je to vlastne jedina vec z kontikovyho outfitu se kterou se obtezuju do aukce, zbytek vyhazuju
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Klasika akce skup co jde a zvedni cenu :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw, ma nekdo tuseni co se to deje s Cat Ear headsetama? jeste rano byly v aukci radove max za stovky MoF, pak vsechny zmizely a najednou je jich tam plno za tisicovy ceny? wtf?

    ne ze bych po nich prahnul - mam dik grindu vsechny:) - jen jsem to nejak zaznamenal, kdyz jsem se snazil prodat svoje (vzdycky koukam za kolik se da co prodat)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam