MADIETTA: ale jdi ty fosilie, naopak - prozivas to, o cem ja si jen snim - proste mit svoji rodinu, objevit prvni misto meho zebricku hodnot a vsechno ostatni uz mi pak bude jedno, hrozne se na to tesim, jen proste... nevim nakolik to je jedinackovstvi, nakolik zivotni optimismus, ale ja proste (nesmejte se mi) verim v pravou nefalsovanou dozivotni spokojenou lasku bez kompromisu, ktera az prijde, tak tu bude a ja nic pro ani proti neudelam, takze mi tim ted dochazi, ze asi i dost verim v osud, a to je to proc nemam chut do polovicnich vztahu (vztahu s kompromisy), ktere se sem tam nabidnou a rikam NE, a pritom me to nechava vnitrne klidnym a citove vyrovnanym.. to je jak z nejaky osviceny knihy jehovistu, co? :) mam svoje konicky, vize, potreby, a kazde procento od 100 je uz otazka kompromisu, navic uz od meho prvniho rozchodu jsem prisel na to, ze vztahy jsou tu jen proto, abychom meli celej zivot co resit (kdyz nekoho nemate - chcete, kdyz mate - resite...), navic mi kazdej rozchod bere moje detske idealy a posouva me z optimismu k realizmu, nekdy az pesimismu, a to ja nerad!
ECLECTICA: kdyz jsme u toho vazani na rodice, kdo z vas byl mezi vrstevniky povazovat za predcasne vyspeleho (dano tim, ze jedinacci mnohem casteji nez nejedinacci prebiraji hodnoty starsich), a tim vam napr komunikace s vrstevniky nepripadala nijak zajimava, oproti tomu jste ji smele poklabosili se starsimi nez vy sami, popr i ve vztahu vam vyhovovala osoba, ktera uz proste neresila problemy -nactiletych, dokazala byt nad veci atd...?
vsem odstatnim dekuju za reakce, snad se mi to podari sumarizovat