Hledám webaře pro "hipster like" firemní web
Po několika letech jsem se opět aktivněji pustila do šití a výsledkem jsou retro sukně a šaty :)
Kamarád shání na dnešní odpoledne od ca. 13h manuální výpomoc při rekonstrukci bytu v Karlíně - dnes primárně pomoc s dovezeným stavebním materiálem. Dostanete 500 na ruku + pitnej režim (lahváče)
17dB / 0,4 Sonne větrák na procesor AMD s paticí FM2+, FM1, AM3+, AM3, AM2+, AM2 a 939
Dálniční známka - Švýcarsko 2016
Známý (velmi manuálně šikovný a praktický člověk) se 14 letou dcerou a dvěma psy shání bydlení se zahradou pro sebe a psy v Praze, ideálně Praha 5 a okolí. Nájemné dohodou, možnost oprav nemovitosti i úprav zahrady.
Výroba a opravy dreadů i pseudodreadů s dlouholetou praxí. Východní Čechy, Jižní morava, Bratislavský kraj (slovensko).
tenisky Vans ve světlé barevné kombinaci, nikdy nenošené
Lednica Amica na prodej
Nabízím brigádu v klubu na Smíchově. Jedná se o debaras (sklízení kelímků, vynášení košů, údržba pořádku v prostorách klubu...). Práce v podvečerních a nočních hodinách.Preferuji jednoho člověka na všechny termíny.
Zdravím,najde se človíček,který by mě pořádně naučil programovat v Javě a C++ ? Základy umím,v C++ jsem i trochu pokročilejší,ale rád bych se to naučil pořádně. Na ceně i na hodinách se domluvíme. Jsem z Prahy. Předem dík :)
Koupím byt o velikosti min. 80 m2 v jakémkoliv stavu na Praze 1, 2 nebo 3; případně půdu kdekoliv v Praze. Vyřeším exekuce, věcná břemena a jiné závazky. Prosím pouze realistické nabídky. Odměním zajímavý tip. RK s veřejnými nabídkami nepsat!
Prodám staré sklenice na víno nebo portské. Leží mi tu v krabici od bot a nemám pro ně využití. Je jich celkem 7.
prodám za 500 kč, téměř nepoužívaný.Mob.799 501 937
cenu nabídněte