originální handmade adventní věnce https://www.facebook.com/andreika.handmade/
Koupim (nebo mam hodne desek na vymenu) CZ/SK hiphop vinyly
banánové krabice
Obsluha ve vinotékách v centru Prahy
Štěně kříženec Staforda, necham za cenu očkování, jen do dobrých rukou!!!
Pračka elektrolux ewt 136641 w, všechny programy ok, jen nefunguje time manager, nelze krátit dobu praní, a+++
Nabízím zachovalou skříň viz foto,272x100x40, cena i odvoz dohodou. V zadní straně vyříznuty tři otvory na zásuvky (jeden viz foto).
Důvod prodeje: nakonec jsem se rozhodl pro 12,9"
Daruji achatiny. Nenáročný kamarád, který vás nikdy nepokouše!
Kancelářská práce v internetovém obchodě
sada 4x original Jaguar alu kol z S-typu, velikost "16"
Lahvičky na studené i teplé nápoje pro děti - různé tvary, materiály i velikosti - používané, funkční
Kamarád nabízí sdílení ateliéru/kanceláře/pracovního prostoru, a to nejlépe pro grafika/tiskaře/typografa, Praha Janáčkovo nábřeží
hledám byt 3+1 nebo 2+1 k pronájmu v Praze 1, 2 bez realitky
Sháním knihy autora Daniela Silvy.
Prodam 4x zimní pneu 185/75 R14C 102/100 od Vraník. Jednu zimu jeté, vzorek 80%+ . Osvědčily se mi dobře i do sněhu a terenu. Jsou v Brně. Nedaří se mi sem nahrat foto tak tady http://mahuta.rajce.idnes.cz/Pneu/ Na fotkach jsou jestě na discích,ale u
1ks Bunda Mammut - dámská - nepoužitá. Měla posloužit jako dárek před několika lety. Teď jsem jí našel při vyklízení skříně.
Zánovní stav, úplné příslušenství, krabice + bezdrátový kit. Skvělá kompatibilita Mac i Windows.
Aplikováno ochranné sklo InvisibleShield s doživotní zárukou v ceně 1.299 (doklad a tedy možnost uplatnit záruku přidám). Kupní doklad, originální obal a veškeré příslušenství.
asi je na odchodu do věčných lovišť, čas od času se vypne. takže kdyby se to někomu hodilo, třeba ten chladič nebo co já vím, tak se ozvěte...
Zimní pneu Barum 165/70 R14 Prodám 4 zimní pneumatiky Barum 165/70 R14 včetně plechových disků, vzorek pneu 5mm.
ZAMLUVENO - Nejlepší možný kreativní stylus pro ne-pro iPady a všechny ostatní tablety. Zánovní stav.
Kniha je jednou čtená.