Ahoj, hledáme do rozběhlého projektu lidi (člověka) kdo se orientuje v kultuře a podobných věcech. Jednalo by se o hledání obsahu pro Obálku Praha (www.obalkapraha.cz), nejedná se o práci na HPP.
Leopardí topík, zdobený kamínky ve velikosti 46/18. Ve skvělém stavu, málo nošený. Pouze Praha, osobní předání na metru.
4 kazety Sony DVM60PR3 do videokamery: nove, nepouzite, jeste zabalene (kameru jsem mel pujcenou a zbyly mi zapomenute doma)
Nabízím street trialové kolo Inspired Flow 24", zakoupené jako nové v říjnu roku 2015. Kolo prodávám z důvodu nedostatku času.
zcela nové oboustranné fittness tílko od Tchiba -pouze rozbalené a vyzkoušené, s cedulkou
Klasické okénko do kuchyňské skříňky, by IKEA.
Origos krabičky Pandora
Manšestr zelený metráž
Prodam vinyl Dysmusax (2) Feat. Apoka, Moja Reč & Parcel – Jdou Po Mně
Nové, nenošené, krásné, tyrkysové, plátěné, sportovní boty značky Le coq sportif, bohužel mi jsou velké PC 1600
Nabízím za odvoz kancelářský stůl z borovice
MAudio Audiophile 2496 PCI
Nabízím paletový konferenční stůl vlastní výroby – poctivá práce.
O309 D r.1977 96kw 130hp 6,9 delka 265 vyska 17,5 kola
Prodám velký jídelní stůl se čtyřmi židlemi. Délka 167 cm, šířka 110 cm, výška 75 cm. Bohatě se k němu vejde 6-8 lidí, takže kdo má velkou rodinu nebo rád zve na oběd přátele, bude spokojen.
Kytara / Basa na pokus s malováním / airbrush
nastavitelný ikea stůl s dvěma policemi, deska 90x62 cm, police 90x33 cm, výška nohou 148 cm, s uložištěm pro kabely, bez vad (samolepka se jen sloupne.) Praha 3