Prodám (popř. vyměním za 4 krabičky modrých Marlboro touch) 8 krabiček cigaret FM. Jsou dobré, ale hodně lehké. Dovezené ze zahraničí.
Prodam nehranou kompilaci Kings Of Prague Vol. 2
prodám invalidní vozík pro většího psa - vyroben na míru pro fenku NO z kovových trubek, s nafukovacími kolečky a s koženými popruhy
140x200cm, z nejfuton.cz, prodejní cena 18250. Přirodní matrace bavlna+vlna+koňské žíně+přírodní latex, výborný stav. Rustikální rám a rošt z borového dřeva, lehce opotřebý. Z roku 2013
Prodam nehranej vinyl Tafrob – Nuda V Brně
Prodam vinyl tatranskeho psa Zveriny - Svetlo V Tme EP
Prodam nehranej vinyl De Zrechts – Atak
Průtokový ohřívač Mirava a baterie
Prodam nehranou kompilaci Rhymes Street
Nová patchworková deka třeba na přebalování apod.
Lampa stínítko a předřadník metalhalid 250W na růst
Sháním samostatný pokoj v Praze od 1. Října
Boty jsou nepoužívané, měl jsem je jen jednou, nepotřeboval jsem je. Stav: nové zboží. Velikost: 9, půvpdní cena 3590,- Nyní je nechám za 2000,-. Po domluvě mohu i zaslat na dobírku.
1Gbit dohodou za pár stovek. 100Mbit daruji do dobrých rukou...
Nabízím k dispozici vyřazené učebnice a knihy, budu ráda, pokud ještě poslouží. V případě zájmu nabídněte, co za to;) Já i knihy jsme na Praze 10, rozvoz po Praze po domluvě možný. Více info do zpráv, díky.
Prodám nefunkční gramofon Numark TT1610 (ideální třeba na náhradní díly), viz. foto. Elektřina do něj jde, ale netočí se. Cena dohodou.
To deliver Application support for logistics applications, in order to ensure the maximum availability and quality of these services to the customer. Participation on projects (testing and deployments of the new releases).
Odehráno cca 10 koncertů, jinak pořád ve zkušebně super stav.
Sháníme programátora, který by měl zájem na vývoji klientské streamovací aplikace v C++ a QML frameworku a vývoje backend serveru v Java/Scala