Scháním LCD monitor Jako záložku k mašině, nějaký mrtvý pixel navadi
CHS Jedi Guardian nabízí k prodeji štěňátka německého pinče s PP, po výborných rodičích. Zahraniční krytí, otec šampion Německa.
hledáme kuchaře do vegetariánské kavárny
Organizace Portus Praha hledá brigádníky na prodej benefičních cihel AKCE CIHLA 2018 na stáncích v centru Prahy - kreativní a zábavná práce, staň se součásti největšího benefičního STREET ART projektu. termín brigády 14.května – 19.září 2018
Nabízím jako nefunkční (nelze zapnout, těžko říci, co s ním je, nechce se mi s ním ztrácet čas) Aspire 5735Z. Je možné, že jde jen o ulomený konektor napájení, ale stejně může být v háji deska... tedy na díly. Prolitý / politý nebyl.
Může být i junior, pokud se chce rozvíjet. Remote s občasnými osobními nebo Skype meetingy.
Analog Punx 01 .. VG+
Shanim nekoho, kdo by byl schopny dodat a nainstalovat chlazeni skladku o rozemrech cca 3x3x4m. Idealne na 4°C
2x židle
mám tu troje nevyužívané sluchátka
Sháním ovladače na Playstation 3
SHANIM ZA ODNOS IGELITOVE TASKY NA UMELECKE DILO - PRAHA ideálně silnější (billa, albert apod), klidě větší množství kontakt tu nebo offnyx: 773 255 334
Po kompletni rekonstrukci, v blizkosti letiste, vyhled do zelene. 12500 kc + poplatky na osobu + elektrina.
Za odvoz(a oříšky/víno) nabízím bílý sprchový závěs, 120x200cm
Prodám červené kotníčkové Converse All Star Hi ve velikosti 45 (MP 29.5 cm). Nošeny necelý týden, velmi dobrý stav. Důvod prodeje: neumím zvolit patřičnou velikost. Původní cena 2 000 Kč. Fotografie je produktová.
Prodám černou autosedačku Romer Trifix Billy 9-18kg. Koupeno 06/2015. Po jednom dítěti.
Opravar Bazenu
Kmen Wasson/Hoffman zvaný také Bunnel, všeobecně spolu s Blosserem uznávaný jako nejvitálnější. Inzerát je platný do smazání. CENA - 1 řízek za 500, 2 za 700, poštovné 50. tel.: 608 606 254 molmara@centrum.cz
Digitální HDTV kabelový přijímač (DVB-C s kódováním MPEG-2/MPEG-4) s integrovaným dekodérem CONAX, smartcard čtečkou, CI+ slotem a USB nahráváním.
Nabizim 2ks toneru (original zabalenej, sice prosla expirace ale u laseru je to stejne jedno) HP Q2612A (mel sem to do HP LJ 1200) Nemam ambice ohledne penez, je mi to spis lito vyhodit, cokolada/caj/kafe/ciga postacej