Nenajde se tu někdo, kdo by měl navíc jeden lístek na koncert GusGus v Roxy? Zase jsem si to nechala na poslední chvíli a lístky už jsou vyprodaný :(
Dvojitá drez Franke
Dokončovací práce v rozestavěném administrativním centru hledám spolehlivého řemeslníka / řemeslníky na následující práce. Zn.: SPĚCHÁ, Zn.2: Platíme včas a dobře :-)
Daruji 8 Banánových krabic za odvoz
Daruji pracovní stůl za odvoz
Duplo, autodraha, atd
Nové nenošené Barefoot boty. Kožené s gumovou porážkou honeycomb (po pár nošeních zmekne do maslova). US vel.4 (13,5 x 5,5 cm rozměry vnitřní stelka) Předání Praha nebo + poštovné
Nové nenošené boty, jsou mi úzké. PC 1850. Pravá kůže, Rieker, netřeba představovat. Možné předání Praha 3 či poblíž, případně poslat+poštovné
Vzaté cca 10x, jsou mi úzké (změna nohy po porodu). Na noze velmi slušivé, pohodlné. Předání Praha 3 či poblíž, případně zaslání za poštovné.
Nové šedé kotníkové conversky. Jednou projité, jsou mi úzké. Pořizovací cena 1400. Předání Praha 3/poblíž, případně poslat dle cen ČP.
Modré nízké conversky, nenošené, špatná velikost. PC 1400 kč. Předání Praha 3 či poblíž /případně pošta.
Příjemná zimní bunda, nenošená, větru vzdorná, vodní sloupec 10 000, kryté švy. Černá s růžovými detaily., velikost 40, odepínací kapuca. TOP stav.
Prodám sinusový měnič napětí/nabíječ baterií Studer Innotec C 2600-24 a dvě trakční baterie VARTA Professional Dual Purpose (Deep Cycle) 230 Ah.