Taky vás vmrzí, že jste nenastoupili do svět Bitcoinu před devíti lety, kdy byl za halíře? Je tu nová příležitost – začínající InitiativeQ Nemusíte nic kupovat, první Q dostanete Registrace je na pozvánku a já tu mám ještě pár míst…
Volejte 774 316 997. Sem moc nechodim. Diky.
Prodám základní desku MSI H110 PC MATE - socket 1151, USB 3.1, VGA+HDMI+DVI, 2x DIMM DDR4 až 32 GB
100% stav. originál krabice, manuál. Rekordér již nevyužívám. Přikládám 8 ks MiniDisk a jeden datový na vicestopé nahrávání. cenu nabídněte...
Prodám Moskviče 412, rok 1971, najeto 90 tisíc km. Vůz je přihlášen na platných značkách, povinné ručení platím, eko poplatek vyřešen.
Použité vázko, které ještě vpohodě poslouží, má jen kosmetické vady, funkčnost 100%, vzhled 75% Velikost M, pro botu 36,5-40, ale přítelkyně tam měla i 42
Nabízím Dárkový poukaz na vstupenky do Městských divadel pražských v hodnotě 640 Kč.
Ex-vývojáři PayPal založili nový platební systém @InitiativeQ Je to uzavřený systém na pozvání. Kdo dřív příjde... pozvánka pro první 4…
Originální 16” plechové disky na Peugeot / Citroën, 2ks. Stav OK, svléknuté, neb při přechodu na zimní jsem vyměnil za hliníky.
Starší uzamykatelné plechové skříňky Vidmar - 3ks, dle zběžné kontroly by měly být snad všechny klíčky.
4 ks zimních nových pneumatik Tomket 195/65R15 91H na hliníkových discích. Prodej z důvodu prodeje auta. Pneumatiky DOT 3217
Hnědá rozkládací pohovka FRIHETEN
Sháníme OBKLADACE , SDK , podlaháře - zedníky ... na dlouhodobou spolupráci. pouze z praxí ... obkladace + přidavač ... na velké projekty ... odmena od 300 czk/m2 ... moznost skoleni i na specialni povrchy ... prace zajistena na cely rok 2019 .
Koupím tituly od Kena Wilbera.