Sháním dětský plastový odrážedlo se dvěma koly vzadu. Pro dvouletý dítě..takže ten větší typ "motorka" viz fotky.. Nechci to hned kupovat nový, možná se vám válí doma a chcete se toho zbavit. Díky za zprávu do pošty
materíál: hliník
Práce, výpomoc na zahradách, fajny kolektiv
Ahoj, shanim nekoho s autem a privesem na prepravu osobniho auta. Termin: tahle sobota 30.4. Cesta Praha-Rokycany.
Potřebuji odvrtat díru o průměru 14mm. Ruční vrtačkou jsem si akorát zničil vrták - neumím to, nemám vhodné nástroje, obojí :)
Použitá tiskárna, sice dlouhou stála, ale je po čištění hlav, jen magenta není ideální viz foto. Připojení USB/LAN/WIFI. Bylo mi jí líto, tak má sadu neoriginálních barev za cca 800Kč po čištění zbývá viz foto.
Hypoteční poradce / France / counsellor
Krásné polohovatelné zrcadlo v dřeveném rámu. Starožitní styl. Mořené dřevo - olše, dýha ořech. Soustrožená noha s trojnožkou. Cena je snížená z důvodu nalomené malé části (viz foto).
Prodám 2 lístky na super místa na pá 19. 4. představení nejlepšího tanečníka na světe Polunina ve Fóru Karlín. Jde o 5. řadu přední tribuna. Koupila jsem je první hodinu po spuštění předprodeje. Cena stejná, tedy 5490 Kč. Jdu taky. :) Lucka 602426628
Nabízím větrák Bravo, kovový kryt, vlastní odnos Vinohrady.