- For mixer and other desktop devices - Padded surface - Size of the supporting surface: 40 x 36 cm - At least 2U are necessary for installation (depending on the device to be installed)
Shanim Instalatéra na utěsnění vodovodní trubky ve vodoměrne šachtě. Roura je vykopana, (víc než na fotce) potřebuje vytáhnout a znovu kvalitně utěsnit před betonáží.
s kapsami!
vytřídil jsem knihovnu, nabízím pár knih, viz inzerát v rozkliku
Prodám, je hrany, jsem druhý majitel. Do koupený nový zdroj, nekuřácké prostředí. 3500,- 739262981
Otočný o 360 stupňů. Rozměry plochy pro cca 55x30 cm
vyrobené v Kalifornii
bez vad
dva roky starý, ale skvělý stav, klidná uklizená domácnost bez dětí a zvířat, nekuřácké prostředí
hledám člověka s mopedem v Praze, který mi ukáže, jak na něm jezdit
Sháním nebytový prostor k pronájmu: Bývalá výrobna lahůdek, pekárna, bar, restaurace, obchodní prostor nebo sklad se zavedenou vodou, klubovna.
Prodám DJ kontrolér Pioneer DDJ - RB. Plus USB kabel. Já ho koupil z druhé ruky a hrál jsme s ním 5x. Bez vizuálních vad a v dobré kondici. Prodávám z důvodu přechodu na vyšší řadu. Bohužel bez originální krabice...nutno si něco přinést.
Nabízím 2 dvoudenní vstupenky na LétoFest v Plzni v pátek a sobotu 23.-24.8.2019.
Prodej sochy Moai vytvořené dle originálů na Velikonočním ostrově. Sochu navštívil a rozchodil p. Pavel Pavel (na fotce) - ten, který v minulosti pomohl rozchodit opravdové sochy Moai na Velikonočním ostrově.