sháním pracanta na: - sváření menších až středních konstrukcí - primárně MIG/MAG ("COčko"), k tomu občas plazma, samozřejmě flexa, svěrák, kladivo, prostě co je potřeba... - práci ve vybavené dílně, vše je na místě
Pronajmu dlouhodobě řadový domek 4kk v Ríčanech, 15 minut na vlak, na Hlaváku jste za dalších 28 minut. Klidný místo 100m les, nedaleko Jureček. 80m2 zahrádka akorát na gril a pinčes. Velká garáž a vlastní stání pro auto i před garáží. Možno se domluvit na zanechání zařízení. Volné červen/červenec
Pronájem bytu od července - novostavba ve staré zástavbě Řep (ne panelák), hned vedle Penny. Nová koupelna, okna, podlahy, WC zvlášť. K domu patří soukromá zahrádka s hřištěm.
Nabízím nikdy nenošené holčičí sálovky (protože covid a zrušený tělocvik loni na podzim).
Tyč na kola Decathlon 14-16".
skládací nebržděné alu válce Roto, 10cm průměr
WiFi router Access Point, hAP ac wave2, 4x 716 MHz, 5x LAN, 2.4GHz, 5GHz 802.11b/g/n/a/ac, Gbit, L4
Za odvoz
Hodinky prakticky jako nové, používané jen pár dní. Vše plně funkční, bez poškrábaného sklíčka a stále v záruce.
Modem (router, wifi) o2 - ZTE H267A, stari necele 2 roky, pouzivany, perfektni stav, zakladni o2 domaci internet modem
Zbyvají mi tyhle dva pianko je fakt stary a knoby už dosloužily uplně furt posílají signál. U toho mixu jsou dva fadery lehce v prdeli třeba si to někdo opravi nebo CC vyřádí.... za oba 1000 je ferová cena
Sháním někoho na konzultaci s Elementorem. Mám s ním problém, může to být na hodinu či na dvě :-)
Prodám dětskou sedačku na kolo
Prosím, nepište mi do zpráv. Inzerát pouze sdílím vaším očím
bílý a červený stolek IKEA LACK