Prodám uvedené hodinky. Jsou plně funkční.
Sdílím pro klienta, který hledá interního personalistu, zatím na poloviční úvazek (příp. 2/3). Časem podle objemu se může úvazek zvýšit. Vhodné asi pro osoby na RD nebo rodiče po návratu z RD.
Prodám volně stojící bílí sporák Mora, kompletně plynový včetně trouby a bílou digestoř Twist.
Zbyl nám po akci 50l sud 11° piva Hubertus koupený v pátek v pivoobchod.cz, ale ztratil jsem účtenku a nevezmou mi
Sháníme do menší kavárny v centru Prahy na výrobu domácích dezertů. Vhodné jako přivýdělek např. k mateřské..směny dle dohody.. . Bližší info sz (předám kontakt na majitelku)
usetris az 279,-Kč :)
2 čtyřdenní vstupenky na festival ARTUKUS 19-22.8. Trutnov
2x 4 denni 1800,- za obe
Ahoj, hledám lidi k sobě do teamu, více info níže.
Zdravim,schanim lidi na staveni/bourani party stanu. Ruznoroda prace,proplatim i cestu, pohodovy kolektiv. Pis na 777081575 nebo SZ.
Úplně úžasný Ford Focus benzín 1,6 85 kW z roku 2003 v plné výbavě GHIA.
Za odnos z Prahy 9, Prosek. Kdo dřív přijde....
gps navigace, 6x nabíjecí AA baterie, kabel, klips na batoh, držák na představec kola, 16GB paměťová karta
vodotěsný, prachotěsný, nárazuodolný
starší čtečka, funkční, epesní růžový obal
prodám origo lednici pro vw t3 westfalia 12/220/plyn dveře k tomu mám .. je tam vylouplé to kolečko na kontrolu plamínku, to chce dotvořit .. Předání možné Praha, Přerov
Přenechám na díly kompletní SM261 černé barvy, mechanika není původní, po zapojení svítí, ale nejede. Více info např. zde: http://www.oldradio.cz/sm261.htm
Super stav