Prodám myš MADCATZ RAT 8 použitá, funkční
shanim nekoho, kdo by jakymkoliv zpusobem odvezl asi 10m3 sypaneho dreva porezaneho na spalky z obce Byšice do obce Tupadly na Melnicku
shanim starsi, plne FUNKCNI mycku na nadobi, moje prave odesla... ;( PRAHA a blizke okoli, dojedu si.
Froté pleny z bio bavlny s patentkami. Velikost sedí od 3 do 15 kg. Balení obsahuje 10 ks plen, 10 ks vkládacích plenek a tašku na rameno.
Nabízím tento tablet, v celkem slušném stavu, na displeji je pár škrábanců a celkově nese známky pouzivani
Nemáte někdo na prodej obyč starou Apple Wired Keyboard? Jen stoprocentně funkční a třebas do pětikila?
Matrace kokos-molitan-kokos pro kvalitní a zdravý spánek dítěte. Bavlněný obal lze sundat. Rozměr 90x40x5 Matraci jsme měli na chatě, chráněnou pogumovaný prosteradlem.. Bez vad.
Outdoorová kamera GoPro Fusion
Ahoj, prodám tuhle pevnou padesátku s velkou dírou v super stavu.
Čau lidi! Dva týdny zpátky jsem prodal Nikon D7200 a pak jsem zjistil, že bez foťáku se mi vážně nepodaří nic vyfotit. Takže tuhle sadu čoček naskládanou tak, že to dělá docela hezký obrázky (i v šeru) hodlám prodat. Víc info po rozkliknutí.
Nová kniha - původní cena 159,- Kč.
Ahoj, poptávám DJ s vlastním vybavením (mimo zvuku). Potřebuji zahrát na párty po konferenci 12.10. 2021, cca od 20:00 - 24:00, žánrově chill out, house, podkresová hudba... popř. něco "akčnějšího". Odměna dohodou... Díky a těším se na nabídky!
Exkolega nabízí coworking prostor v Uhříněvsi, tak mu dělám trošku reklamu :) https://coworkingpraha22.cz/ Jeho cílem není zbohatnout, ale sdílet náklady na prostor.
prodám tuto pamet, ideal by bylo predani v Praze.
Prodám úplně nový kondenzační plynový kotel Buderus Logamax plus GB182i. Kotel originál zabalený se záručním listem, doklad přímo od Buderus.
Nabízím sport tester Polar M430, je cca 14 dní starý a 14 dní nošený. Otestovaný (takže ho nemůžu vrátit :) )
Anglicky.