Pozadavky: Zkusenost v rizeni QA teamu (idealne fintech, payments, bankovnictvi, ale neni podmnikou) Dobra anglictina Pny uvazek, pracovni smlouva -Firma nabizi 14ty plat, prispevek na zarizeni home office a veskere normalni benefity pro vic info prosim posta
Prodám autosedačku Britax Römer Safefix Plus 2017 Cosmos Black, 9-18 kg. Super autosedačka, sice 4 roky stará, ale stále jako nová, syn rychle vyrostl a moc se v ní neohřál:-). S autosedačkou jsme byli nadmíru spokojeni, jednoduchá manipulace, splnila svůj účel a proto posílám dále:-).
Prodám kočárek MOON Nuova City Blue Melange, v dobrém stavu. Snadno se rozkládá i skládá, zvládnul i náročnější terén. S kočárkem jsem byla nadmíru spokojená, posloužil jak měl, proto posílám dále:-).
Shanim knihu AHA rodicovstvi. Muze byt i lehce salatove vydani :) Cena do 150 Kc
Call of Duty Vanguard, Xbox One/Series C
prosím, koukněte případně ke mně na Vinted: https://www.vinted.cz/member/75735549-helle je tam aktuální nabídka - víc věcí a vše popsané, včetně cen (o těch můžeme i diskutovat, pokud si toho vezmete víc) na požádání ráda přeměřím :)
Prodám ježděné karbonové silniční kolo Trek Domane SL6 vel. 54 z roku 2017. Komplet na ultegře, velmi pohodlné kolo s předním i zadním isospeedem (jemný tlumicí prvek). Perfektní stav, najedu cca 1000 km za rok, drobné oděrky na klikách. Na kole je kratší představec a užší aero řídítka, je možné přidat i původní představec a širší řidítka. Vhodné na výšku cca 165 - 173 cm. Specifikace: https://www.trekbikes.com/cz/cs_CZ/kola/silni%C4%8Dn%C3%AD-kola/silni%C4%8Dn%C3%AD… Preferuji osobní předání - Rudná u Prahy a přiměřené okolí
Tvorba webovych aplikaci, udrzby, aktualizace - nejedna se jednorazovy privydelek.
Webkamera s rozlišením Full HD (1920 × 1080 px), fotografie až 2 Mpx, úhel záběru 78 °, vestavěný stereo mikrofon, automatické ostření, skládací mechanismus, korekce při slabém osvětlení, Závit 1/4“ pro stativ
Nikdy nenošené krásné dámské hodinky Swarovski, v původním balení, vhodné jako dárek. Původní cena byla kolem 10 000, nyní jen za 4000.
Prodám nikdy nenošené kalhoty objednané z webu. Důvod prodeje jsou mi malé.
Horské kolo, velikost kol 27,5". Ježděno necelé dva roky rekreačně dívkou. Možná bude potřebovat menší běžný servis, ale jinak ok. Velikost M. Důvodem prodeje je koupě nového kola. Vše původní až na sedlovku a sedlo.
Viz foto. V případě zájmu přidám jako bonus mix dalších pár ks reproduktorů.
Horské kolo Merida, které by potřebovalo velký servis nebo případně na díly. Já už se do toho pouštět nebudu. Nemá sedlo (původní sedlovku někde najdu a případně přidám), vidlice ve špatném stavu. Tomu odpovídá spíše symbolická cena 1400 Kč.
Chvíli používané ale plně funkční a v dobrém stavu.