Prodám Macbook Pro 13'' Retina late-2012, 128GB SSD, 8GM RAM. Nese známky užívání, viz fotografie, jsou ale pouze kosmetické, funkčnost je 100% (žádné vadné pixely na displeji apod.).
Nabizim - vetsi stropni svetla ikea (2ks) 1ks - 600kc - stolni nohy ikea - 450kc
kupovaná loni v Alze (do ledna v záruce) - sloužila jako náhradní monitor a nebyla moc v zápřahu. aktuální cena v Alze je 13 490kč.
Nabízím několik titulů ze Škvoreckého exilového nakladatelství 68 Publishers Toronto. Všechny knihy v dobrém stavu. Cenu píšu u každé knížky zvlášť v detailu inzerátu.
Nabízím jen doma hraný drum synth modul vermona drm1 mk3 ve skvělém stavu s originální krabicí a původním napájením. Pouze osobní předání na Smíchově (v případě zájmu můžu přihodit i arturia beat step pro na případné ovládání) Důvod prodeje je GAS na Digitakt (výměna možná)
Prodám mix - Allen & Heath XONE:22
Prodám 2x pasivní repro 1KW, vč. zesilovače
Na ct 21 shanim jeste 2 lidi na staveni/bourani stanu. Odjezd 9:00 strossmayerak, cca do 17.
Jednou použitý stan Arpenaz
Ahoj, mám pračku GORENJE s otevíracím bubnem a neodčerpala se mi voda, teď je buben plný vody a pračka nejde zapnout.Potřebuji někoho, kdo se na ni podívá a případně opraví:-)
STMicroelectronics je předním světovým výrobcem polovodičových součástek sloužící zákazníkům v celém spektru aplikací. Jako lídr na trhu spolupracujeme s našimi zákazníky na nadčasových inovativních řešeních. Pražská pobočka má 170 zaměstnanců a zabývá se především návrhem integrovaných obvodů a aplikační podporou velkých zákazníků.
Hlídač parkoviště/techniky na natáčení
ZA ODVOZ
Prodám přední světla(lampy) na Peugeot 305
Prodám pár kusů - redukuju sbírku. Ceny v podstatě symbolický (s výjimkou Wiegedood). Detaily na dohodě.
Rakev na auto, šedá, chybí jeden úchyt, foto vizte odkaz
Prodám iPhone 5s 16 GB black A1457. Telefon je zachovaly, az na refubrished sklo -je napraskle (viz foto) a obcas je potreba na sklo vic pritlacit - mozna pomuze vymena skla (nejsem prvni majitel a sklo jsem nemenil). Jinak funguje vsechno. Telefon je v tovarnim nastaveni a odhlasen z iCloudu. Baterka uz je slabsi, ale cca den jeste vydrzi.
cenu nabidnete… je to komolet a funkcni… kdyby nekdo treba vedel o krouzku, kde se to uzije, tak tez dejte vedet
Nabízím retro šicí stroj Lada Funkční, jen naladit a jede: D Za odvoz a něco dobrého😉
nasel jsem ve sklepe krabici betacam kazet. Proc jsem je chtel nebo proc tam jsou uz nevim ale je cas je poslat dal. Vetsina nahrana. je jich tak 50-80 kusu.
postarsi NASka s postrarsim diskem 2TB
Isacaarum – Menses Exorcism Label: Obscene Productions – OBP 054 Released: 01 Sep 2003 Style: Grindcore, Black Metal
Krásnej dárek, ale mám už dva jiný a tohle hraje tak krásně, že je tý kvality pro sousedy škoda a já ho jinde, než doma nevyužiju ;-(
Zdravím sháním fotoaparát Lytro Camera. Cena dohodou