Nabízím NOVÉ šaty Adidas vel. 38 - černé, dlouhý rukáv - nové
Bluetooth repráky prodám 500czk nebo 4x HEETS Russet
Koupím byt v Praze, 2kk nebo 2+1, velikost 45-60m2,
Kärcher WD 2 + pytle na prodej
Prodam novy predzesilovac SubZero Pro Phono Preamplifier. Koupil jsem dva kusy, nakonec vyuziju jeden.
Parametry Výrobce: Samyang Kategorie: Objektivy Hlavní parametry Bajonet MFT Světelnost (f) 1.5 Ohnisková vzdálenost 85mm Ostatní parametry Řada Samyang VDSLR MK2
Tripod pro osvětlení/záblesky Typ stativové hlavy: Kulová Značka: Manfrotto Materál: Hliník Nosnost (kg): 8 Maximální výška (cm): 160.0 Stativová hlava: Ano Hmotnost stativu (Kg): 1.55 Typ příslušenství: Stativy Min. výška (cm): 42,5 Počet sekcí nohou: 3 Materiál stativové hlavy: Hliník Barva: Stříbrná
BluRay vypalovačka Pioneer BDR-S09XLT Nová/nerozbalená
Mám k dispozici 2 lístky na letošní Skotské hry
Již se mi nehodí. Cena dohodou.
Skupinové hlídání na Praze 4 🐣
Hledáme další parťáky - maminky s dětmi do 3 let do Mateřského klubu Kuchyňka. Scházíme se každou středu nebo čtvrtek v komunitní zahradě na Praze 8.
Rodinná firma Malý průvodce hledá respektující průvodkyni (chůvu) pro skupinové hlídání v našem zázemí - HNÍZDĚ na Praze 4.
Nabízím za odvoz Aiwa CSD-ED99, surround bass, CD i kazeťák sice dosloužil, ale je mi líto to vyhodit, protože rádio funguje a zvuk má bezvadnej, pěkně basuje... Do dílny k práci nebo tak třeba super... Osobní odběr na Žižkově... Tel.: 731 448 658
Jednoduchá manuální práce: obsluha jednoúčelového stroje. Řezárna vodním paprskem Bráník. Sobota a neděle od 8:00 - 18:00.
luxusní nástěnné svítidlo
Barefoot černé baleríny, zn. Vivobarefoot. Velikost 40, ale odpovídají spíš velikosti 39.