koncert KALEO 10.10.200 Forum Karlín
V případě zájmu mi prosím napište zprávu.
Prodám https://www.discogs.com/release/106304-California-Dreams-California-Dreams-Volume-2 DJ GIZMO ( California Dreams Volume 2 ) dobrý stav, cena dohodou
Prodám mrazak AMICA
Porucha strhaný závit v hlavě pro držák prvního vstřiku ,třetí vstřik je repasovaný.Sleva možná.
Prodám profesionální notebook Lenovo ThinkPad T460p ve variantě „performance“. Zakoupený 8/2016 a po celou dobu jsem byl jediný vlastník. Vše je funknční, ve výborném stavu, originální balení (krabice) a spousta příslušenství navíc – ThinkPad Pro Dock (90W), cestovní slim zdroj (65W), myš, kabeláž. Vše v původním stavu, jen originálních 8 GB paměti jsem vyměnil za 32 GB. V případě osobního předání možnost vyzkoušení.
Prodám dva lístky na dnešek na koncert Parov Stelar. Tel. 777 949 202, ihned přepošlu.
prodám nevyužitý tablet, iPad první generace, 16 GB + Wifi. Není nijak poškozen, iCloud je odhlášen. Baterie je v květnu vyměněna, tudíž vydrží cca 8h používání, nebo cca týden ve standby. Osobní předání. Dávám ho za dva tisíce, což je suverénně nejlepší cena, co vám kdo nabídne, takže nechci slyšet žádné smlouvání. Přidávám nový Lightning kabel a silikonový kryt.
Šaty ze sametu, moc příjemné společenské, overal, batikovaný originál, vzala jsem ho na upcykl, ale přišla mi ho škoda, sukně TOPSHOP, elastická, vzadu upravená šitím
Topík nošen 1krát, oboje kraťasy jsou srdcovky, které mnohé zažily, ale jsou od kvalitních značek (Levis a Free People) takže mohou ještě někomu sloužící dál)
Hdtv, dig. tuner, 2x hdmi, uhlopricka obrazu 82cm
Praha 6
nošené, ale stále v dobrém stavu, pro detailnější foto, piš. Většinou sekáčové kousky, kterých jsem se už nabažila, ale vám ještě můžou udělat originální parádu.;) v případě zájmu, pošlu více detailních foto Cena:50,150,50,50
Prodám nové trekové boty Asolo Space GV MM, zánovní a nošené párkrát. Bohužel fakturu nemám, byl nevhodný dárek.
Právní podpora společnosti (cca 200 zaměstnanců, obrat stovky mil. kč ročně, česká firma) - pozice juniorního právníka. Vhodné pro absolventy.
přesunutý koncert z 5.3.2022 2 vstupenky na stání za 1000,-
Robustní patrové dvojlůžko vyrobené na míru