Prodám 100W kytarové kombo s dvěma reproduktory. Jde zapnout a hraje. Občas si žije svým životem, což většinou opraví úder tupým předmětem:) Nefunguje zkreslený kanál.
.Rád bych nabídl nějakému fandovi reptroduktor Elektorinika Praha. Jedná se pravděpodobně o model RS538 nebo 534. Bohužel je jenom JEDEN, nikoliv pár. Najde se nějaký zájemce?
Nemáš na Teslu model S? Můžeš si místo toho dopřát starý repráky Tesla ke gramofonu, po dědečkovi. Parametry neznámé, 5kolík Tesla, k vidění na Praze 2. Cena dohodou
Prodám stařičkou legendární integrálku Giro Mad Max drží pohromadě systémem gafy a drc pásek. Opravovaný kšilt, asi chybí nějaké vycpávky. Prostě něco v čem chceš letět svůj poslední skok! Nebo pro děti, na motokáry...vyměnim za nějakou drobnou zajímavost nebo něco na zub:)
Prodám nové, jednou vyzkoušené cyklokalhoty s laclem Sensor XL. Nesedí mi!
Obleceni Slavie triko a dres velikost L, detske vel: 140 saly kus 600,- Slavie 350,- vse nove dres 4000 podpis Trpisovsky komplet 1400 saly 600 sala Slavie 350
Rok vydání 2022. 248 stran. Nová nepoužitá kniha, otlačená v pravém dolním rohu. viz foto. Jinak bez vad.
Nová nepoužitá kniha. Pravý dolní roh je malinko ohnutý. Rok vydání 2021. 489 stran.
Nabízím k prodeji paruku z pravých vlasů, cena dohodou
Rok vydání 2020. 447stran. Nová nepoužitá kniha.
Rok vydání 2021, 504 stran. Nová nečtená kniha. Mám 2 kusy. Cena je uvedena za jeden kus.
Jemně skrčený pravý horní roh od přepravy, jinak bez vad. Viz. foto. 504 s. Rok vydání 2021. Úplně nová kniha, nepoužitá.
Nový, bez vad, rozměry 25x17x8 cm.
Prodam vstupenky na "Roger Waters - čt 25. 5. 2023 - O2 arena".
nabíječka tužkových baterek hledá využití
Pouze párkrát nošené červené semišové sandály na vyšší podrážce. Dovezené z Itálie. Měkké, VD 23 cm, do okraje 24 cm.
Kvalitní kožené sandály či boty k sukni na ortopedické podrážce. Nošené pouze párkárt. Široké v oblasti prstů, VD 23 cm.
Prodám Nuki dveřní senzor - https://www.alza.cz/nuki-dverni-senzor-bily-d7051830.htm Je zcela nový a nerozbalený. Zjistil jsem, že ho nepotřebuju a zapomněl vrátit ve lhůtě. Kupováno cca v únoru 2023. V případě rozbití do února 2025 možno reklamovat přese mě.
Shanim benzinovou zahradni sekacku se zabarem okolo 50 cm, s pojezdem, aspon nejak udrzovanou, nejlepe od nejake 'lepsi' znacky - Husqvarna, Honda, Stihl, ... Dekuji za nabidky
Ideálně neděle 30/4. Cca 50km, za dvě hodiny max hotovy