Představa je asi 50% ceny původní. Možno i jednotlivě.
Nabízím brusle, použité cca 2x, jako nové, velikost 40
Křeslo je včetně adaptéru do zásuvky + adaptér do auta!! PC 11.500 Křeslo nejen masíruje, ale taky vyhřívá! Předání nejlépe ve Vrchlabí kontakt 732 331 052 - wanoce@gmail.com
Prodám Tv LG 42LS5600 + Xiaomi Mi TV Stick cena dohodou
Nabízím hhc vapes
Specifikace: Processor 1,8GHz Intel core i5, RAM: 8GB 1600MHz DDR3 Grafika: Intel HD Graphics 6000 1536MB
Mám navíc pár 80ml kelímků kvalitní konopný mastičky se základem z bambuckého másla . Vařeno z 1/2 z CBD modelů a druhá půlka kvalitní outdoor . Je vařena jen z palic tudíž má žlutou barvu a krásně voní ,ale ne po brčálu .
Udělejte (si) radost a památku! ;) Párové fotografie, akt, glamour, portrét
IKEA KOLON Ochranná podložka pod židli, jídelní židličku atd. matovaná, průhledná. Používaná, dobrý stav. 120x100 cm.
jako nové
https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/820667-nabidka-pronajem-bytu-ke-krci-praha
Tablet T-Mobil
Prodam disk SSD FURY Renegade
Práce v EU. Svářeč TIG 141 OSVČ potrubí černá ocel, nerez.
Za odnos z Prahy Košíře nabízím kohoutka (plemeno: hedvábnička). Je mu 7 měsíců, už vodí slepice a kokrhá. Prosím ne na pekáč či do polévky...
Jeden z nejlepších fotomobilů (fyzická clona na hlavním objektivu). Minimálně používaný - měl jsem ho na test pár měsíců. Služby GOOGLE jsou průšvih, ale dá se to dneska celkem v pohodě obejít přes GBOX nebo GSPACE Pokud chce někdo stroj především na focení, bude spokojen.
Zdravím, sháním k doplnění sbírky knihy od Chucka Palahniuka. V jakémkoliv stavu, budu v Čr od 25. Ledna na dva týdny. Případně pošta, díky, fajn den.