Rozkládací pohovka, cca dva roky stará, šířka 188cm.
ahoj, konci mi ubytovani ted na konci unora, poohlizim se po nejakem pronajmu nebo i spolubydleni od brezna, idealne praha centrum ja 36 let, vzdelani filozofie, prace v IT, 420 friendly.... diky
Sháním podnájem nějakého bytu či domečku, aspoň na krátký čas, ale od tedka. Další po vzájemné dohodě.
Deuter Kid Comfort Active Nosítko midnight
Nabízím za odvoz látkové pleny - svrchní, savé pleny, vkládací, 2x sponka - viz foto. Po domluvě je možné předání v Liberci, Třebíči nebo Rakovníku.
Nabízím k prodeji (dohromady či po částech) drona + příslušenství + náhradní díly, které k tomu mám. Je to poněkud staršího ražení (pořizováno 2018/19), ale minimálně brýle a ovladač jsou snad stále aktuální, popřípadě by další součástky mohl využít někdo pro svůj stroj z obdobné doby.
1.92tb Ssd Samsung pm883 Hpe
1,92Tb Ssd Hpe 5200eco
Prodám HAUCK Sporťák Runner Black/Neon Yellow, po jednom dítěti (na fotkách ještě neočištěn), ideální i pro větší děti (prcek v něm byl do cca tří let), jediná "vada" je natrhlé polstrování na jednom místě (viz foto) Ke kočáru přidám pláštěnku a fusak (stejná barva jako kočár) Cena k jednání.
sháním tuhle knihu : tištěnou nebi i PDF ko . má někdo ? Vliv: síla přesvědčování a manipulace - Robert B. Cialdini Vliv - Robert B. Cialdini - Megaknihy.cz https://www.megaknihy.cz/romany-beletrie/154956-vliv.html
Samsung PM 1723b - 3,84tb - za super cenu
Ahoj. poptavam tip, nebo nekoho kdo by byl schopny mi udelat kartonove krabice. Jednalo by se Asi o pet druhu, bud klasicke (box - viko) nebo viz fotka. Vsude co jsem poptaval delaji zakazkove atyp. rozmery pouze treba od 100ks. A tolik jich zatim nepotrebuji :) Chtel bych treba od kazde pro zacatek 15-20, ale casem se neni problem domluvit na stalem odberu. Nejvetsi krabice by byla cca 600x400x100mm. Vice kdyztak posta. Diky
Hledám aktuálně urgentně lektora na kroužek filmová animace. https://www.ddmp6.cz/krouzky/?id=4038
Fotoobraz 46 x 38 cm . Dřevěný zdobený zlacený rám . Zaskleno . Vzadu kovový úchyt k zavěšení .
Netradiční sci-fi počin od Ludmily Vaňkové. Ideálně obě dohromady za 100,- (navazují na sebe)
Fotoobraz 38 x 46 cm . Dřevěný zdobený zlacený rám . Zaskleno . Vzadu kovový úchyt k zavěšení .