Mám tu starý lyže Armada na freestyle/freeride (180 cm). Nejlepší už mají za sebou, ale je na nich dobrý vázání Vist, které ještě může někomu sloužit. Prodám jako celek za symbolickou částku.
zanovni
Jednoduchá práce na dílně Jednoduchá manuální práce, obsluha jednoduchého stroje. Peníze na ruku po směně. Adresa je Suchdolská 1104 : https://goo.gl/maps/LkFz9eM2tbNrmodYA
pouzite
nepouzite
Kytarové tranzistorové kombo Marshall MG15GR
Prodám lehké dětské kolo, vhodné jako první kolo pro dítě.
Hledám někoho, kdo mi vymaluje tyto dvě místnosti.
Venkovní záchod, používaný v rámci stavby.
Plně funkční, skladný, lehký, skvělý kočárek - trojkombinace vč. pláštěnky a vyjímatelného koše
Boty na motorku nove.
Nabízím výkonou a spolehlivou USB- C dokovací stanici DELL WD19 + 180W zdroj Až tři výstupy ve vysokém rozlišení a spoustu portů. Připojení pomocí USB- C portu(přenáší se data/obraz + nabíjení) = eliminace nadbytečných kabelů. Po zeštíhlení domácí kanceláře pro dokovací stanici již nemám využití.
Bradla sestavena, bez krabice, ale nova.
Creative SOUND BLASTER X-Fi Surround 5.1 SB1090 - já ji před lety kupoval kvůli kvalitnímu optickému výstupu k propojení NTB a recieveru. Velké repro ustoupilo malému dítěti a tak nemám už využití ani pro zvukovku.
Prodám bluetooth konferenční mikrofon/repro Jabra 510MS - velmi kvalitní zařízení pro konferenční hovory. Nemám pro něj reálně využití. Původně jsem ho nafasoval, není prakticky používané. Mám jen zařízení, nabíjecí kabel a pouzdro.
Nabízím různé výškové práce, natírání, čištění okapů. Tel: 722 706 180
Prodám foto batoh Manfrotto na zrcadlovku a notebook, pouze jednou venku, součástí je i pláštěnka Nový stál cca 1 700,- nevhodný dárek
Nabízíme práci mechanikovi motocyklů na Praze 6.
Venkovní kuchyně z masivního jasanového DŘEVA.