Brožované , 172 stran , ilustrace . /// Delfín , Brno 1990 . /// Perfektní stav - jako nová .
Vázané , 576 stran , ilustrace MARKO ČERMÁK . /// Olympia , Praha 1990 . /// Perfektní stav - jako nová .
Brožované , 112 + 144 stran , ilustrace . /// Šebek-Pospíšil , Mladá Boleslav 1990 . /// Perfektní stav - jako nové .
Po stopách Rychlích šípů Výprava na Yucatan Dobrodružství v zemi nikoho Boj o první místo Strach nad Bobří řekou / ilustrace Marko Čermák / Historie Svorné sedmy Nováček Bubáček píše deník Chata v Jezerní koklině
Vázané , 184 stran , ilustrace , komiksy . /// Blok , Brno 1990 . /// Perfektní stav - jako nová .
Brožované , 88 stran /// Šebek-Pospíšil , Mladá Boleslav 1990 . /// Perfektní stav - jako nová .
Prodám nové desky: Hipnautica – TNKD in focus 1700,- Mc Gey – O Tatínkovi, Který Usnul (První press stále ve fólii) - 2200,- 7krát3 – I a II (stále ve fólii) 2200,- Osobní předání Praha / Zásilkovna
je to cca tohle, starší verze. kartáček úplně nedoléhá ale funguje.
Prodám silniční kolo Peugeot Competition 2000
Potřeboval bych po Praze vyzvednout 2-3 kusy bazarového nábytku a dopravit je na Prahu 5. Jde mi zatím o rámcovou nabídku, abych zjistil zda to vůbec dává smysl. Vyzvednutí na Praze 1 a 4. Doprava na Prahu 5 - Anděl. Jedná se o stůl 180x120, menší komodu a nejspíš i o šatní skříň. Případně zajistím závozníka.
Jablka ve středočeském kraji
Originální sluneční brýle s polarizací.
Knihy jsou zcela nové. Kniha Coco Chanel je ještě zabalená ve folii, nečtená.
stav: po vybaleni jsem s tim letal tak trikrat ctyrikrat. od te doby to lezi ladem. tj. v podstate netknute. duvod prodeje: po vybaleni jsem s tim letal tak trikrat ctyrikrat. od te doby to lezi ladem. tj. v podstate netknute. datum porizeni: 25. 4. 2022 bez krabice a manualu, nicmene vsechno se da stahnout ze stranek Logitechu.