Hledám pronájem pro off Nyx sestru v Praze. Jsou pár (ona + přítel (pracovník v IT)) a kočka 🐱. Bezdětní a slušní. Chtějí se přestěhovat že Slaného do Prahy a dát sbohem dojíždění. Zkouším sílu nyxu...jestli náhodou. 🙂❤️
Zateplene kalhoty Maier Sports velikost 44
Zdravím, v Albánii sem koupil za 20€, ale válí se mi u Našich, a pruděj, tak dám za odvoz, je třeba asi dát novou duši, trošku vrže, ale jezdí.
Baterie drží , málo používaný , nepoškrábaný.
Hromada známek
Křesla
Prodám set Thule nosičů na hagusy. Lze i jednotlivě. Příčníky za 2000, nosiče za 1000. K jednomu nosiči mám i bezpečnostní zámek.
Kniha Staré reklamní cedule představuje nejrozsáhlejší prezentaci smaltované a plechové reklamy v Česku. Na 562 stranách představí 715 cedulí z období let 1900–1948.
Základní chladič dodávaný k AMD Ryzen 5 5600X. Nepoužitý (respektive jednou napastovaný a namontovaný, abych zjistil, zda mi běží pc, který jsem skládal)
Dobrý den, firma Malý průvodce hledá spolehlivé a respektující průvodkyně/chůvičky na hlídání dětí v rodinách a okolí. Práce na DPP u Malého průvodce nabízí tyto výhody: * placená dovolená * školení * pojištění odpovědnosti za škodu * stabilitu (když klient zruší hlídání, nezůstanete bez příjmů)
Nashromáždilo se mi doma obrovské množství skleniček se šroubovacím uzávěrem, vhodných například na zavařování nebo pro "mastičkáře" a "kořenářky". Jsou jich desítky, od nejmenších (velikosti malé marmelády) až po půllitrové na okurky. Je mi líto to vyhodit do skla, nechcete to někdo?
Nabízím kávovar DeLonghi Autentica ETAM 29.510.SB s nefunkčním mlýnkem, ale fungující párou a přípravou namleté kávy