Prodám jeden lístek 1. kategorie k sezení.
Nabízím spolubydlení v samostatném pokoji v bytě 4+1 pro jednu osobu Cena je 12400,- Možno ihned Platí se na 1 měsíc dopředu Bez kauce Kontakt: +420 606 183 218
Kupován v prosinci cena 1799 Kč
Kompletní sada, dva mikrofony, nabíjecí pouzdro, doplňky k mikrofonům včetně klopáčů.
nehraný plyšový medvěd, zánovní
Prodám Grafickou kartu v záruce: GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12G
Bez RAM a disku
Kupovano v cervnu 2024. faktura z czc prilozena. (zaruka jeste bezi) Davam k tomu 2x Dualsense a popr. tu kameru. Diky tomu prislusenstvi bych to nahodil za 9, ale pokud je to premrsteny, tak 8,5 treba.
nabizim desktop PC s dedikovanou GK
Brno Praha ted v tydnu?
Dohodou
Hola, sháním cd, mp3, klidně i kazety nebo jakkoliv uchovanou hudbu od Freak Parade. ("I don´t think so" jsem dohledal) I kdybyste někde na netu zahlédli, prosím o zprávu. Díky... https://www.youtube.com/@freakparadecz
Čajový set
Nářadí na kovovýrobu
Bytelné bedny z masivního bukoveho dřeva
Nový, vyhrála jsem dva v tombole, hodí se mi jen jeden.
Dětské (dívčí) kolo PUKY ALU, starší model, ale na začátky stále stačí, vše plně funkční a dobře udržované. Vloni nové duše a pláště. Rám: 16” (naše dcera používala mezi 4-6 rokem při výšce 100-125cm)
Autosedačka pro novorozeně (0-13Kg) od Italské firmy CAM včetně “základny” do auta, ta se uchytí pásy a poté se sedačka nacvakává, bez nutnosti další složité manipulace. Kompatibilní s podvozky kočárků CAM. Udržovaná, celá komplet vypraná.