Letní pneu 165/70 R13 slušný stav Rozteč 4x100
Obuty zimní pneu Vredestein 155/70 R13 Rozteč šroubů 4x100
Vyvýšená postel z masivu, kupovaná v březnu 2019. Matrace je součástí a vždy na ní byl nepromokavý potah. Více info po rozkliknutí. Pouze osobní odběr Praha Strašnice.
Dell 24 Gaming Monitor S2421HGF - LED Monitor 23.8" - 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 144 HZ Odezva: 1 MS - Vstupy: 2xHDMI, DisplayPort 100% stav - minimalně pouzivany
15” aktivni repro Max vykon: 800W RMS: 400W vstupy: XLR, RCA, JACK Rozměry 44 x 36 x 73 cm Malo použivany, velmi dobry stav Duvod prodeje : nevyuzivam jej
Lednice Gorenje s mrazákem
Pánská pracovní košile, koupená v USA, bavlna 100 %, solidní materiál, ve skvělém stavu, velikost LT (large tall), tj. prodloužené L, - na mě (190 cm, 85 kg) celkem přijatelně dlouhá, možná až příliš volná, ale rukávy bych ocenil o fous delší, asi se srazily praním.
Pánská košile, koupená v USA, vel. M, bavlna 98 %, spandex 2, jen párkrát nošená/praná
Prodám starší NB Toshiba Portege Z30 s i7, 16GB RAM s WIn11 Pro a dotykovým displayem Velikost disku (pravděpodobně 128-256GB) fotky dodám případným zájemcům (nemám ho teď po ruce)
Prodám XPSko v kongifuraci I7 (G7) / 16GB RAM / 1TB NVME SSD Notebook jsem si koupil z firmy, když jsem končil ale nemám pro něj využití... Baterka je podle diagnostiky Excellent ale NB má pár drobných oděrek zespodu na těle. Obrázky v popisku...
Prodám zdroj CoolerMaster 850W. Obsahuje MOLEX konektory a ty co jsou na fotkách. Ostatní konektory bohužel nemám. Osobní převzetí v Praze, jinak Zásilkovna / Balíkovna PPL atd..
genericky obal vinyl neni poskrabany
Monitor - IPS, prohnutý, Ultra Wide QHD 3440 × 1440 (21:9), 160 Hz, antireflexní displej, 10 bit, 1 ms, G-Sync kompatibilní a FreeSync, nastavitelná výška, DisplayPort, RJ-45 (LAN) datové rozhraní, VESA Stav jako nový, kupovaný 03/22
Větší zánovní balkónový kočárek po dvou dětech za 150,-
Karbonová kola s lepenými galuskami - výrobce se mi nepodařilo zjistit, potřebují trošku opečovat (hlavně vycentrovat). Koupila jsem je loni se starším jetým s-worksem, ale nenajezdím toho tolik a pro moji výkonnost nemají smysl, třeba někomu ještě poslouží a udělají radost… Předání Praha/Louny/Litoměřice/Roudnice nebo co je při cestě, když se domluvíme.
Učicí věž Vista Grey pro děti od 12 měsíců má výškově nastavitelnou desku, pevná konstrukce je odolná proti překlopení a extrémně stabilní. K přidržení a k ochraně proti vypadnutí slouží bezpečnostní tyč. Bukové dřevo zaručuje dlouhou životnost.
Devatero igelitových tašek plných oblečení ve velikostech od 62 do 92
Dvě použitá střešní okna VELUX