knihy jsou jako nové
Stolní, 14 denní kalendář s mými kresbami.
PC zdroj nefunkcni - s 12 cm nebo vetsim vetrakem. Zasilkovna, balikovna, platba predem.
Za odvoz přenechám černou knihovnu IKEA Expedit (dnes prodávanou pod názvem Kallax). Jde o typ s 5×5 přihrádkami. Knihovně je 13 let, proto nese znaky používání - místami je lamino lehce poškrábané. Knihovna je rozmontovaná a připravená k předání. K dispozici v Praze 9 - Čakovicích, zdarma za odvoz
Prodám rok starou pračku AEG 8000 ÖKOMix® LTR8E363C, čili stále rok v záruce. 10000,- CZK Vlastní odvoz
Ahoj, Rušíme naši prodejnu dveří a nabízíme k prodeji nejen vystavené kusy, ale také nové dveře ze skladu. V případě zájmu mě prosím kontaktujte – ráda vám zašlu aktuální nabídku. Zároveň se můžete zastavit přímo ve skladu a prohlédnout si dveře osobně. Značka: Vasco Doors Cena dle vybraného dekoru a typu.
Struny viz. Foto V případě zajmu poslu lepsi foto Vem vic, zaplať miň ,)
Starter dead batteries
Francouzský originální obraz 39 x 47 cm . Signatura vlevo dole . Dřevěný zdobený zlacený rám . Vzadu kovový úchyt k zavěšení .
čtyři satelity a subwoofer
velmi málo pužívaná sedačka isofix "bobík" pro měnší dítě (9-18 kg) následně bez "bobíku" (15-30 kg)
Kancelarska zidle na koleckach, plne funkcni, dost tezka, za odvoz, Praha 6 Dejvice
Nabizim kancelarskou zidli na koleckach, cernou, pomerne tezkou, za odvoz. Trochu zasla, ale stale funkcni. Praha 6 Dejvice
25mm varianty mám 65m (nechal bych metr za 430,-) 32mm varianty mám 100m (nechal bych metr za 690,-) Minimální odběr 10m V případě zájmu jsou k dispozici na Praze 7
Na prodej šatní stojan RIGGA IKEA. Používaný 1 rok v domácnosti. Výšku šatního stojanu lze nastavit do 6 úrovní. Pouze k osobnímu odběru v Praze.
Prodej akvária
po 2 dětech stav v pohodě.. původní cena 7900 CZK Isofix, ale lze i na pás. Nikdy nebouraná.
https://www.vinted.cz/items/7273144995-krosnicka-salewa-my-little-monster-detska-krosna Krosnička Salewa My Little Monster | Dětská Krosna Pěkný stav, bez vad, bez dírek. jen pár let leží ve sklepě.
Dřevěná postel i s lamelovými rošty. Použitá, ale funkční. rozložená.