Fotoobraz 39 x 48 cm . Dřevěný zdobený rám . Zaskleno . Vzadu kovový úchyt k zavěšení .
Fotoobraz 42 x 41 cm . Dřevěný rám . Zaskleno . Pasparta . Vzadu kovový úchyt k zavěšení .
Černý
Nabízím laptop
199900 km, r.v.2013, stálý pohon 4x4, slušný stav
Prodám chytrý větrák Duux, minimálně používaný v perfektním stavu.
Terária použitá ale v top stavu. 300,-/ks
Anglická verze karetní hry "Pravda nebo Lež?" Velmi dobrý stav.
Horní část původního dřevěného otáčivého křesla . Průměr sedáku 48 cm . Výška opěradla 40 cm .
Rozměr bez rámu 50x70, olej na kartonu, signováno Pavlik
79 desek V jednom setu chybí jedno LP. Vše vyprané a v pořádku. 2 000 Kč za komplet.
Prodám tyto boty. Zkusil jsem je dvakrát. Cca 20 kilometrů. Nesedly mi.
Nabízím brigádu, můj advokát má kapelu a ta má www na wordpressu. Je třeba tam udělat pár úprav. Design je hotov. např. – udělat několik podstránek – rozšířit jednotlivé sekce na homepage – natvrdo nastavit, by se vkládané obrázky centrovaly – atd. Odměna dohodou na základě specifikace.
Prodám Hondu CBR 600F, rok výroby 1999, nájezd 63 000 km
Prodám jako celek
10 vstupů do Form Factory fitness
mikrovlnná trouba • mechanické ovládání • výkon 700 W • objem 20 l • průměr otočného talíře 24,5 cm • 6 stupňů výkonu • funkce rozmrazování, přihřívání a vaření • systém rovnoměrného šíření mikrovln
China Mieville, knihy z edice "New weird". Kus za 100,- při odběru více kusů - cena dohodou Osobní předání Praha Zájemci, prosím, pište do pošty
Duna, už párkrát čtená, ošoupaná, ale stále drží pohromadě Za 50,- a vyzvednutí na Palmovce