Mix prošel generálkou, 100% funkční.
Cestopisy, vydání 1954-57. Kus za 150 nebo ideálně vše za 500,-
Ahoj - kamarádka co není na NYXu, hledá brigádníka na zahradu, na Suchdole. Pokud jsi profi zahradník o to lepe..Nebo idealně nějaká zkušenost se může hodit
6. 4. 2025 jsem v Decathlon pořídil tento chodící pás tedy v akci z 5999 za 3999 Kč Reálně jsem ho použil asi tak 5krát, abych zjistil, že to nakonec není nic pro mě a od té doby leží řádně uklizený pod postelí. Chystáme se stěhovat i hodilo by se toho stěhovat méně ;)
Sháním brigádníka. 200kč/hod. Sekání trávy, přidružené práce na pozemku, práce se dřevem. Praha 21
koupim jednoduchou zrcadlovku Canon s objektivem, neválí se doma někomu v šupleti ?
Potřeboval bych do zítra vyřešit přepravu náhradních kličků - nejedete někdo náhodou z Budějovic na festival do Karlových Varů?
Mám dva lístky na Creepy teepee, od dneška do neděle na Štvanici.
Nepoužité, cena za oba
Notebook Dell Latitude E5270 12,5 palců Intel Core i5-6200U 2.30 GHz 8 GB 256 GB SSD Win 11 baterka nic moc vydrzi par min
Máte někdo řidiče kdo by si chtěl v pátek / sobotu přivydělat? Známý potřebuje vyzvednout nové auto (6,5t) v Ostravě a dovézt do Prahy. Může odvézt řidiče zpět do Ostravy nebo ho hodí na vlak v Praze, to je na domluvě. Odměna 5 000 CZK hotově. Mohu předat číslo, mluví pouze anglicky. Je potřeba karta do tachografu.
Hledáme videoreportéra/ku pro zpravodajské portály Ekonomický deník, Zdravotnický deník, Česká justice Hledáme kolegyni/kolegu na full-time pozici videoreportéra, který bude tváří našich sociálních sítí. Nehledáme hotového experta na politiku nebo zdravotnictví – hledáme někoho, kdo se nebojí oslovit cizí lidi, jít do neznámého terénu a rychle se učit nové věci. Zbytek nabrífujeme a naučíme.
Postel 192x224cm vyrobená z japonských palet z červeného cedru. Futon centre futon Classic
Velmi dobrý stav, s krabicí. Videokarta Radeon 5500 4GB VRAM.
strucne: dobra firma, dobre podminky. hledam (opravdu) schopneho admina / systemaka + sec (linux a spol)
MacBook - Apple M3 Pro (12jádrový), 14,2" | Baterie 93% | Kompletní balení + Magic Mouse
Waldorfská mateřská škola Dusíkova v Praze 6 - Břevnově hledá od září 2026 do svého týmu učitelku/učitele na HPP. Hledáme člověka, který má rád děti, vnímá smysl předškolního vzdělávání a chce být součástí živé waldorfské mateřské školy s dlouhodobě budovanou pedagogickou kulturou, krásným prostředím a podporujícím kolegiem.
Jako nový, málo používaný - záznam telefonního hovoru, přepis, AI summarizace Krabička, obal, magnetický úchyt na mobil, dobíjecí kabel, komplet balení
pouze osobni predani praha