SHADDIE: Když někdo nemá mozek, je to potom těžké. To že to nazvali Velkou Vlasteneckou je už jen smutné konstatování faktu.
Retardi jsou u mně bolševici, kteří se po první světové válce paktovali s nácky a poskytovali jim prostor pro vývoj a testy zbraní včetně tanků (které pak tolik zatápěli jim i celé Evropě).
Retardi jsou u mně i lidi, co za začátek WW2 považují 22.6.1941 (to jest celý ruský blok dodnes plus jeho příznivci). Válka pro zbyek světa začala 1.9.1939, kdy germáni napadli Polsko. Ale toto není pro rusáky pohodlné, vždyť pár dnů na to ho napadli taky, vraždili poláky a brousili si zuby na znovudobytí Finska.
Retardi jsou u mně ti, kdo po tunách dokumentů o bestiálním Stalinově řádění je schopen v centru Moskvy pojmenovat a vyzdobit po něm stanici metra. A to prosím v r.2009, říkám si WTF??
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/66980-stanici-moskevskeho-metra-zdobi-napis-velebici-stalina/
Tak až sem zase postneš něco politicky-nekorektního, pamatuj, že se může začít politika řešit. Sorryvolečau.