• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANKonverzace v ruštině

    tematicky spřátelená auditka např. : Ruska kinematografie // Ruska literatura // LENINGRAD aneb ruske ska // Ukrajina
    rozbalit záhlaví
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    ALI_GATOR: Tak hele, netřeba se rozčilovat, pleteš hrušky s jabkama. S tvým názorem na bolševiky i na stalina naprosto souhlasím. Vůbec mě netěší, že i dnes se najdou tací, který jsou schopni Stalina a jakýkoliv komunistický pohlaváry nějak glorifikovat, nebo jakkoli oslavovat jejich režim. Dle mého názoru by se hlásání komunistický ideologe mělo zakázat stejně jak je tomu s nacistickou. Ale nepostoval jsem nic politicky nekorektního, myslím, že jsme se nepochopili. Nepleť prosím hloupost a zaslepenost Stalina a jeho lidí s utrpením obyčejných lidí, které válka zasáhla. Ani náhodou tady nikdo neprohlašoval, že by WWII začala 22.6.1941, v ten den do ní akorát vstoupil SSSR, tedy to byl začátek války pro jeho obyvatelstvo. Netřeba prskat, ani se nějak rozrušovat, proč jsem postoval ten příspěvek bylo akorát jako projev úcty a vzpomínka na ty, co si odskákali chyby Stalina a jeho velení, na ty co to museli zažít. Mluvím o obyčejných lidech. Pravě takovýhle věci, by si lidstvo mělo pamatovat, aby se chyby neopakovaly. Co je politcky nekorektního na úctě k padlým a jejich památce? Ano, pro ty lidi to byla Velká vlastenecká válka, bránili svou zemi a bojovali s okupanty svého území a to bez rozdílu svého vyznání nebo politickýho smýšlení. Ano Stalin byl válečný zločinec a jeho činy si odnesly miliony lidí, už třeba tím, jakej přichystal začátek války pro své lidi, kterých muselo kvůli němu takové množství zbytečně zahynout. Takže jediné, k čemu jsem směřoval, byla vzmutná vzpomínka na tragický den v historii Ruska a všech zemí bývalého SSSR. To že tam zazněl ten zvukovej záznam, tak to bylo oficiální prohlášení v sovětském rozhlase a ten musel hlásit, co mu strana zavelela. Pokud jsem se tě dotkl, tak sorry.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    SHADDIE: Když někdo nemá mozek, je to potom těžké. To že to nazvali Velkou Vlasteneckou je už jen smutné konstatování faktu.

    Retardi jsou u mně bolševici, kteří se po první světové válce paktovali s nácky a poskytovali jim prostor pro vývoj a testy zbraní včetně tanků (které pak tolik zatápěli jim i celé Evropě).

    Retardi jsou u mně i lidi, co za začátek WW2 považují 22.6.1941 (to jest celý ruský blok dodnes plus jeho příznivci). Válka pro zbyek světa začala 1.9.1939, kdy germáni napadli Polsko. Ale toto není pro rusáky pohodlné, vždyť pár dnů na to ho napadli taky, vraždili poláky a brousili si zuby na znovudobytí Finska.

    Retardi jsou u mně ti, kdo po tunách dokumentů o bestiálním Stalinově řádění je schopen v centru Moskvy pojmenovat a vyzdobit po něm stanici metra. A to prosím v r.2009, říkám si WTF??
    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/66980-stanici-moskevskeho-metra-zdobi-napis-velebici-stalina/

    Tak až sem zase postneš něco politicky-nekorektního, pamatuj, že se může začít politika řešit. Sorryvolečau.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    вот учат в армии мальчишек
    картошку чистить снег таскать
    чтоб по расчищенной дороге
    враг мог пройти к ним и поесть

    =)
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    ALI_GATOR: No,on to bylo bez oficialniho vyhlaseni valky, resp. utok byl zahajen drive, nez bylo cokoli oficialne vyhlaseno, takze nechapu,co se rozcilujes a kdo je u tebe retard. To video jsem postoval protoze bylo smutne vyroci zacatku Velke Vlastenecke, ne aby se rozebirala politika.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    SHADDIE: Prej bez objavlenija vojny...retardi.. to to chtěli dostat písemně?
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---

    Начало войны 22 июня 1941 года - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=hG_kf5mxTac
    ASJA
    ASJA --- ---
    JAYME: ROFL!!!!!!!!!!!!
    JAYME
    JAYME --- ---
    вы иногда уже заметили, что NYX это в зеркале ХУЙ?

    вот интересно..

    VOPICE
    VOPICE --- ---
    asi kvalitni model :D

    Drunk Russian driver makes phone call with pack of cigarettes - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=mqORtBW210U
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    "Я тучка, тучка, тучка, я вовсе не менеджер по продажам с двумя детьми и ипотекой."
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Сравнение плакатов Советского Союза и Третьего Рейха
    http://foto-history.livejournal.com/3478035.html
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ASJA
    ASJA --- ---
    ASJA
    ASJA --- ---
    ASJA
    ASJA --- ---
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    В Интернете продолжают обсуждать предложение питерского губернатора Валентины Матвиенко «срезать сосули лазером». Владелец «Живого журнала» shaptchits представил стихотворение «Осторожно, сосули!», в котором обыграл канцелярскую речь градоначальницы.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---

    DO_IT
    DO_IT --- ---
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam