Tělo 100% stav, do 500 snímků. záruka. Objektiv typ 1:3.5-5.6G ED VR, stav A1, bez záruky.
Nabízím nepoužité nevyužité bezdrátové ovládání s kabelem 1S pro SONY. Dosah až 50 metrů, režim single, sekvence, bulb. Lze dokoupit kabely pro jiné značky.
Nafoceno cca 90 tisíc snímků. Displej celou dobu pod krytem, tudíž bez škrábance. Chybí gumová krytka konektorů a grip pod palcem by chtěl přelepit, proto je cena taková, jaká je. Osobní předání v Praze, fotky na vyžádání.
Nabízím nový nevyužitý adapter Sigma MC-11 SA>SONY E, vhodný i pro FF řadu A7. Elektronický přenos informací do těla AF, EXPOZICE i EXIF data. Běžná cena 6900,-
Prodám troj nabíječku na gopro hero 5 baterie a 2 baterie. Vše je nové. Krabičky k bateriím jsou v ceně. Kapacita baterií je 1220mah.
Prodám nové baterie do gopro hero 4, kapacita 1160mah. Možnost více kusů. Krabička je v ceně.
Prodám silikonové pouzdro na gopro hero 3, 3plus a gopro hero 4. Výběr z osmi barev.
Prodám malý kufřík na gopro hero kameru s karabinkou na připnutí ve dvou barevných variacích. Černo zelený a černo červený. NOVÝ!!!
Prodám malý ohebný stativ, trojnožka, tripod na foťák či kamerku. V barvě černá či červená. NOVÝ!!!
GoPro Hero 4 silver+ příslušenství
Predam uplne novy profesionalny objektiv (dvakrat pouzity) - dovod predaja je prechod na inu znacku.
Prodám pevný APS-C objektiv Sigma 30mm f/1.4 DC HSM Art s bajonetem Canon EF v perfektním stavu.
Digitální kompant s možností výměny objektivu ( micro 4/3 ) Foťák mám asi 5 let, je tudíž bez záruky Důvod prodeje je ten že už mi prostě nestačí, a já se potřebuju technicky posunout dál Technicky je fotoaparát 100% ( na jednom místě je lehce setřená
Fotoaparát Canon PowerShot SX120 is - původní cena 5000,-Kč