nové bránkářské kalhoty Unihoc Optima pro sezonu 2015/2016. Velikost L
Kufřík pro sběratele nebo jako pořadač na drobné výrobky, jako jsou šperky aj.
Tektro HDC-300 v černé barvě a skvělém stavu. Najeto přibližně 700km. Pravidelně servisováno (doplnění, odvzdušnění).
Boty na snowboard, vel. 47,zn. Lamar, mírně poškozené od vázání (viz. foto). Jinak velmi zachovalé. 600,- + poštovné
žebřiny / ribstole / tělocvičný žebřík ideálně s hrazdou
Prodám rámovou sadu Favorit se zakl. komponenty
Asi 15 let stary rotoped. Vizualne nic extra, ale funguje. Nastaveni vysky sedla, slapky v poradku, Nastaveni zateze asi nefunguje, monitor nema baterie. Na tehotenske cviceni mi bohate stacil. K vyzvednuti Praha - Haje po predchozi domluve.
Sleva! Rotoped s měřením pulzu, rychlosti, ujeté vzdálenosti a kalorií. 8 nastavitelných rychlostí, původní cena cca 2000,-
Nový Garmin GPSmap 64St + Topo Czech PRO 2015.
Adventure stan COLEMAN Tauri X2
Prodam lyze Atomic! Top slalomova lyze pro sezonu 2011 - rada urcena pro svetovy pohar! Delka 165 cm R12.5. (118x66.7x102,2)
Prodám 1x použité bežecké/cyklistické kalhoty s windproof membránou - jsou mi malé
Příjemně nositelný pevný obal na saxofon základní řady. Používaný cca měsíc. (Bohužel je polstrování tvarované pro novější nástroje, než mám já.)
Nabízím mtb. Komplet nebo jednotlive
Předělávka Favorit
Atomic Nomad Blackeye Ti ARC + XTO 12 14/15 160 jedny z nejprodavanějších allround lyže ,,,PLUS... Atomic Hawx Plus bota