Od ledna sháním samostatný pokoj v Praze s rozumnou dostupností.
Jsme dva a hledáme třetího do samostatného pokoje v 3+1. Lokace 300m od metra Hradčanská.
Hledam spolubydleni samostatny pokoj min.20m2 na pha 2,3,5 ja a muj vychovany na byt zvykly pes ci nekoho kdo by se mnou sel do podnajmu bytu.
Nabizim spolubydleni v krasnem a utulnem byte na Letne, zast.Kamenicka. Hledam nekoho spolehliveho, kdo nebude kazdy den delat mejdan a komu nevadi psi, protoze ja jednoho mam. :)
Scháním spolubydlícího, který by se mnou šel do pronájmu 2+1
Sháním pokoj kdekoliv v Praze do 4000, jsme dva s přítelkyní, oba pracujeme a jsme celkem pohodáři :P děkuju za nabídky
Zdravím, jsem studentem 1. ročníku VŠ a v současné době sháním spolubydlení/pronájem samostatného pokoje, nejlépe kolem 4, maximálně však 5 tisíc měsíčně. Víc info o mne v podrobném popisu:)
Ahoj, sháním spolubydlení ve vile či ve velkém bytě s fajn lidma a společnou místností. Nábytek mám, takže klidně nezařízený a max. do 6000,- Kč se vším. Děkuji moc!
po rekonstrukci, 10 min na václavák, super dostupnost všude, plastové okno do dvora, postel v patře Bar, restaurace, knihkupectvi i pivnice v přízemí :)
Hledám zařízené pokoje k pronájmu
možnost stěhování ihned
Hledám neprůchozí pokoj pro dvě osoby v Praze do 6. tis.
Pronájem (neprůchozího) pokoje v bytě 3+1 v paneláku blízko metra Nové Butovice
spolubydlení Praha- samostatný neprůchozí pokoj do 4 500