Roztok na kontaktní čočky nenačatý
Prodám 6 neotevřených platíček HA Yasminelle. Expirace: říjen 2016 jsou nová, v neporušeném obalu. plus dvě otevřená
Nabízím práci pro kosmetičku v zavedeném salonu v Praze se zavedenou kosmetickou značkou a klientelou.
Asi pětkrát použité sérum Bioderma Sébium Global, prodávám z důvodu přebytků. Původní cena 450 Kč.
400 ml, téměř plné
Pěnový Make Up Dream Nude AirFoam od Maybelline
nová nepoužitá dárková sada od Avonu- EDP+ tělový krém- nepoužité
Mua kit na výrobu dokonalého obočí, je tam i pinzetka a aplikační štěteček. Jeden odstín tmavý, jeden světle hnědá, jeden tělový jako rozjasňovač plus vosk. Nakonec jsem do toho jen dloubla a nepoužívám to, přestože jsem po tom samozřejmě hrozně prahla..
Jedná se o velice kvalitní barvu na vlasy určenou pro kadeřnictví, ale stačí pouze přidat peroxidovou emulzi, která je k zakoupení kupř. v drogerii PEMI. Já už využila rudé odstíny, tento posílám dál,výrobek má poškozenou krabičku,ale obsah je neporušený!
Jj, vím, že je to jen Avon, ale zas za tu cenu,) Jinak stojí min. 2 x tolik. Nechám za 45 Kč a kdo by si vzal odemě i něco jiného, přidám další kosmetiku zadarmo jako zimní pleťový cleanser či kosmetickou paletku apod. Zbavuji se dárků z Vánoc, co neužiju
2 výrobky za cenu jednoho! NOVÉ zbavuji se dárků z Vánoc, které nevyužiju, ještě mám. Cena 110 Kč za oba dohromady. Plus přidám něco zadarmo,) Je možno odebrat i odděleně.
Nový, uvnitř ještě zapečetěný peelingový relaxační krém od Yves Rocher Tradition de Hamman, PC 590,- Kč, teď 185,- Kč, celá řada je skvěla, jen se zbavuji dárků z Vánoc, nevyužiju je, ještě ho mám z loňských,)
wellness pro ťapky