Pánská kazeta AXE GOLD TEMPTATION
Kontaktní čočky TORIC for astigmatism: denní, SPH -1,50, CYL -0,75, AX 90, BC 8,6, DIA 14,2, značka: Ciba Vision, exp.date květen 2019.
Zn, Se, acerola: kombinace
Plenkové kalhotky TENA Pants Plus - velikost M = přes boky 80-110 cm (14 ks) - nové, ještě zabalené
Báječné a levné masáže
Minimálně používaný epilátor Braun Silk épil v dobrém stavu Nabíjení ze zásuvky, součástí je i nástavec na epilování citlivých partií.
masážní váleček takto vypadající s bílými rukojeťmi . za salátovou okurku
- Plně automatický tonometr s jednoduchou obsluhou - Paměť pro dvě osoby: 2 x 60 paměťových míst pro naměřené hodnoty včetně data a času měření
FA 60 Kč, mléko YR 220 Kč, krém na ruce YR 100 Kč
V krásném podkrkonošském kraji se uskuteční od 12. do 14. září víkend plný cvičení na záda, šíje a jiné části těla. V ceně je jedna hluboce relaxační hodinová čínská masáž zad.
Pro mě nefunkční, nechcete někdo?
Štve mě, nemůžu toto používat, zbavte mě toho.
Kvalitní tělové mléko specificky pro zpevnění pokožky, koupené omylem, ve spěchu jsem si nevšimla, že je to bodylotion a četla jen hroznové víno - olej. Původní cena 8.93€ ca 230,-CZK Přenechám za 100,-CZK
Prodám 100 ml sprchový gel LUSH - sešly se mi tu dva...
Prodám 100 ml sprchový gel LUSH - jednou zkoušený, nevyhovuje mi vůně. Limitovaná edice, u nás nebyl vůbec k dostání.
Kvalitní masáže s individuálním přístupem
Přístroj na měření tělesného tuku s digitálníma hodinama a budíkem zn. FITNESS KING (TV products) - nový v původní krabičce s baterií CR2025
Limitovaná edice Vanilka Je to krém na ruce a krém na tělo. Velmi příjemná vůně vanilky.
Je zcela nový. Spolehlivé odstranění chloupků pro dlouhodobě hladkou pokožku.